вселена

Звезди и мода

Астролозите смятат, че нашият знак влияе не само на характера, но и на стила на обличане. А това означава, че колко пари ще похарчим за собствените си дрехи и обувки, е кодирано още при нашето раждане. Това можете да кажете на своя мъж, ако ви обвинява, че харчите прекалено много. Оказва се, че за всичко са виновни звездите!

Овен

Жените, родени под този знак обожават да ходят по магазините. Макар че, както биха забелязали мъжете, коя жена не обича да прави това? Тя обича да комбинира сака и различни поли. Предпочита пастелните тонове и топлите цветове. Особено внимание отделя на аксесоарите.

Телец

Жената Телец обича роклите и панталоните. Младите жени от този знак са истински ценителки на модата и винаги се придържат към нейните последни повели. Но с възрастта те предпочитат по-комфортния стил. Ако погледнете в гардероба на тези жени, ще видите, че там преобладават т.нар. “женствени цветове” – син, розов и т.н. Вечерното им облекло е доста консервативно, предимно в черно.

Близнаци

Какво отличава жената, родена под този знак? Това, което не се среща у никоя друга жена: тя мисли логично, когато прави покупки. “Не може да бъде!” – ще кажат мъжете. Но това е така. Умело разпределяйки бюджета, тя винаги е притежателка на модни дрехи, дори при ограничени средства. Избирайки прецизно своите дрехи, тя предпочита жълтия, сив, зелен и син цвят. Обича също така и пастелните тонове.

Рак

За тези жени не може да се каже, че са решителни и дръзки. Те се страхуват да не изглеждат смешно или глупаво в избраните тоалети. Предпочитат класическите линии и се концентрират повече на комфортното, отколкото на красотата и стила. Жената Рак предпочита светлосиньото, сребристото и зеленото.

Лъв

Лъвиците отделят огромно внимание на аксесоарите, особено когато става въпрос за обувки и чанти – това е тяхната ахилесова пета. Те не се безпокоят изобщо за стойността на избраните покупки, дори ако те силно превишават определените за покупки средства. Зеленото е любимият цвят на кралицата на животните.

Дева

Импулсивната Дева купува, без да мисли. Тя обича да притежава дрехи, дори ако никога няма да ги облече. Обаче едно е ясно – тя се старае да бъде на нивото на елегантността на заобикалящите я хора. Черното и бялото са нейните любими цветове. Любителка на контрастите, какво да се прави!

Везни

Жените, родени под този знак, обичат дрехите и винаги следват модата. Те притежават уникален усет при избора на цвета, стила и фасона, които идеално да им подхождат. Пастелните тонове и природни цветове винаги украсяват любителките на равновесието.

Скорпион

Жените от този астрологичен знак обичат да привличат вниманието към себе си и затова предпочитат такива дрехи, които карат всички да се обръщат след тях. Този тип жени изглеждат прекрасно при вечерно осветление. Те обичат черно, лилаво и бордо. Тъй като не са особено високи, те се самопринуждават да балансират на максимално високи токчета.

Стрелец

Жената – Стрелец много обича да бъде винаги различна. А това, от само себе си се разбира, че изисква постоянно нови финансови вложения. Впрочем, нейният стил винаги се отличава. Тя обича жълтите женствени рокли в стил “гламур”. А цветовете й са тъмно бордо и лилаво.

Козирог

Те са женствени и имат традиционен вкус – така с две думи може да се охарактеризира стила на жената Козирог. Когато жената от този знак иска да привлече вниманието, винаги постига своята цел, по-добре от всяка друга. Червено и черно – това са нейните любими цветове. Това означава много. Достатъчно е да си спомним Стендал и неговото безсмъртно произведение.

Водолей

Всекидневните и спортни дрехи са основата в гардероба на Водолея. Те обожават екстрените ситуации, от които така се боят повечето жени, обичат да си избират тоалети в максимално кратки срокове. Не обичат планираните излизания, винаги предпочитат спонтанността. Техните дрехи съдържат почти цялата цветова гама, но имат и любим цвят – синият.

Риби

Жените Риби са гъвкави и пластични, затова предпочитат дрехи, които повтарят контурите на тяхното тяло. Те са изключителни почитателки на модата и обичат да получават всеобщо възхищение. Морската тематика играе за тях огромна роля при избора на аксесоари. И цветовете от царството на Нептун са им също така любими.

назад