Водолей

Настъпващата 2005 година за много Водолеи ще бъде година на контакти, пътувания, общуване. Ще получите възможност за активно взаимодействия със своето най-близко обкръжение.

Здраве

През първата половина на година е желателно да бъдете внимателни към здравето си, пазете се от прохлаждане, простуди. През това време е вероятно изостряне на хронични заболявания.

Личен живот

В периода края на март април, средата на юни юли много Водолеи ще трябва да се включат в решаване на проблеми на свои роднини и приятели. Не може да се каже, че финансовото благополучие на Водолеите е достатъчно стабилно, възможни са неочаквани разходи или рязка промяна на паричния баланс, особено в края на годината. След юли много Водолеи ще трябва да се отнасят сериозно към отношенията си с близките. Отдръпването от реалността, повишената чувствителност могат да усложнят отношенията с любимия човек. Желателно е през този период да се доверявате на интуицията си, да се настроите към партньора. По-често опитвайте да разговаряте откровено един с друг, не допускайте неясноти и нееднозначни отговори. Запомнете, че премълчаването на зараждащите се проблеми по никакъв начин не помагат за бързото им решаване.

Кариера

Пролетта и първата половина на лятото ще бъдат благоприятни за Водолеите, които се занимават с интелектуална дейност, заинтересовани са в получаване на нови знания, за разширяване на контактите. Това време е благоприятно за обучение, курсове за повишаване на квалификацията. Втора половина на годината покровителства професионалната дейност на Водолея. Вероятни са придвижвания по служебната стълбица, което пък от своя страна ще подобри и укрепи материалното положение. Много Водолеи (особено от януари от юни) трябва да се отнасят сериозно към своите служебни отговорности, трудова дисциплина, за да не усложнят своето положение в професионалната и делова сфера. Настъпващата година е благоприятна за творческа самоизява, духовен ръст особено в периода от 13 до 23 август.

Пътешествия

Настъпващата година, особено първата й половина ще е благоприятна за пътувания и пътешествия. Преди всичко, на Водолеите ще се представи прекрасна възможност да видят света грях ще е да не се възползват. Успешни пътешествия!

назад