Везни

Годината на Петела ще е трудна и сложна за Везните и ще ги изправи пред доста непривични задачи. Много Везни в този период ще могат на практика да проверят своето умение да изграждат отношения както в бизнеса, така и в семейството. Но ако не падат духом и бъдат готови да преодоляват трудностите, то Везните в края на краищата задължително ще постигнат успех и животът им коренно ще се промени към по-добре през втората половина на годината на Петела.

Здраве

В началото на пролетта на 2005 година при много от Везните може неочаквано да се появят проблеми със здравето. Бъдете особено внимателни в периода от средата на март до 10 май, когато могат да се изострят заболявания на вътрешните органи. От началото на юли до средата на август Везните не трябва да забравят, че е по-добре да се грижат за здравето си, вместо да чакат да се разболеят. В противен случаи това ще им струва доста пари и време.

Личен живот

Годината на Петела ще се окаже определяща за много Везни някои ще преосмислят живота си, а други ще успеят да намерят своята сродна душа. Периода от 13 юни до края на юли ще е изключително сложен в сферата на семейни отношения особено до 28 юни. Необходимо е внимателно и тактично да изказвате своята гледна точка, иначе ще рискувате другите да ви се обидят, и докато се усетите, отношенията ще бъдат прекъснати.

Кариера

През настъпващата година на Петела пред повече от вас ще се появи възможност за проява в сферата на деловите отношения сключване на изгодни сделки и контакти. Първата половина на годината ще бъде сложна за Везните в професионалната сфера. И помнете, че чувството за отговорност и вашето търпение ще помогнат да преодолеете трудностите. Творческото отношение към професионалните задължения и отговорности ще ви помогнат да затвърдите позициите си в бизнеса. За много Везни през 2005 година могат да се променят условията на труд, професионалните задължения, което пък от своя страна ще се отрази благоприятно върху материалното ви положение, особено в третата декада на ноември декември. Оригиналността и самостоятелността също ще ви помогнат в печеленето на пари. Не се страхувайте да проявите инициатива!

Пътешествия

Годината на Петела обещава на Везните, че пътешествията ще им донесат успех, това се отнася и за командировките, и за почивката, дори и при смяна на мястото на живеене. Препоръчително е това да стане през февруари, втората и третата декада на май и първата декада на юли. На почивка е най-добре да отидете със семейството си, но се старайте да избягвате страни с различен климат от вашия.

назад