вселена

 

 

 

Гъбата на индийските йоги

 

Медицината на тибетските народности дълго я е пазила в тайна. В Европа е внесена от излекуван от цироза полски професор.

Тибетската гъба е с цвят на извара, с размери 5Х6 мм. в началото на развитието и 40Х50 мм в края на периода преди делене. Притежава следните профилактични свойства:.

  • 1. Нормализира обмяната на веществата в организма.

  • 2. Профилактика при алергични заболявания.

  • 3. Профилактика при всички стомашно-чревни заболявания, в т.ч. и язва на стомаха.

  • 4. При заболяванията на белите дробове, бронхит, пневмония.

  • 5. При заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, разтваря камъни в бъбреците.

  • 6. При всички възпаления, тъй като изпълнява ролята на антибиотик.

  • 7. Подпомага изчистването на организма от плаки, тъй като изкарва всички продукти на обмяната, в т.ч. холестерина, солите на тежките метали, дионуклеидите и продуктите на обмяната на алкохола.

  • 8. Профилактика при диабет, като нормализира въглеродния обмен.

  • 9. Повишава половата активност и намалява телесното тегло, като преустановява процеса на стареене на клетките.

  • 10. Повишава тонуса и вътрешните резерви на организма, подобрява паметта и вниманието.

Гъбата се отглежда във всяко японско семейство, в резултат на това Япония има най-здравата нация.

 

Начин на употреба: Гъбата се залива с прясно мляко със стайна температура, около 250 мл и се оставя при стайна температура за 24 часа. Получава се за около 18-20 часа подквасено мляко с лечебни свойства. Консумира се сутрин поне половин час преди хранене или вечер 30-50 мин преди сън. Признак на пълното подквасване е появата на гъст слой отгоре, където се намира гъбата. Млякото се прецежда през едро пластмасово сито, а гъбата се изплаква под струя студена вода и после се залива с нова порция прясно мляко. Ако гъбата не се промива ежедневно и не й се сменя млякото всеки ден, тя става кафява, спира да се размножава и умира.

След около 17 дни масата на гъбата се удвоява и част от нея може да се даде на друг човек. Редува се 20 дни употреба 10 дни почивка, като по време на почивката гъбата трябва да се поддържа здрава по посочения начин. По време на лечението с тибетска гъба се забранява употребата на алкохол.

Реакция на организма: През първите две седмици рязко се повишава активността на стомаха, поради което се повишава газоотделянето. Възможно е да се появи и разстройство, поради което се препоръчва квасеното мляко да се приема вечер, а не сутрин преди работя. У хората с болни бъбреци и черен дроб може да се появи едновременно напрежение в съответните области, но скоро то отшумява лечението в никакъв случай не трябва да се прекъсва.

След бурната реакция на организма, която продължава около 10-12 дни започва подобряването на общото състояние и тонус, увеличава се и половата активност, особено при мъжете. След 20-дневна употреба организмът се чувства много по-добре, а след 2 месеца някои от оплакванията съвсем изчезват. След една година организмът практически е напълно здрав.

Квасеното мляко може да се използва за мазане и разтриване на ръцете и лицето, предпазва от бръчки, забавя стареенето на кожата, премахва умората. При полиартрит и ревматизъм премахва болката болните места се намазват 6-8 пъти дневно. Всяко натъртване или рана заздравяват много бързо, ако натопен  в млякото бинт се сменя 6-8 пъти дневно.

На болните от алкохолизъм  препоръчвам лечението с тибетска гъба, тъй като тя напълно възстановява обмяната на веществата и лекува заболяванията, възникнали в резултат на злоупотребата с алкохол.

Помнете, че за гъбата са нужни грижи. Отнасяйте се към нея като към малко същество! Излишните гъбки раздавайте на други нуждаещи се хора, но обезателно с инструкцията.

Доктор-нарколог: Крохалев Н.И.

 

Забележка:

Ако се чувствате добре, след първия месец можете и да не правите почивка от 10 дни.

Гъбата може да се съхранява няколко дни при стайна температура и само в чиста вода

Оставяйте капака на съда леко открехнат, за да влиза въздух

 


 

 

 

назад