Телец

През настъпващата 2005 година пред много Телци ще се появи възможност да направят стъпка в своето духовно развитие, да осмислят и анализират своите взаимоотношения с околните.

Здраве

При цялото натоварване през тази година на Телец ще е необходимо да обърне внимание на здравето си, особено в края на януари, от третата декада на май до средата на април и в края на септември.

Личен живот

През август за много Телци ще се появи възможност да се занимават със семейни и жилищни въпроси. През първата половина на годината вашите отговорности в дома ще нараснат. В този период ще имате възможност и да укрепите своите взаимоотношения с най-близките си роднини при условие, че представителите от този знак внимателно ще прокарват идеите си от своя гледна точка. Втората половина на годината е благоприятна за разширяване на своите лични и делови контакти.

Кариера

2005 година ще е много активна в деловата и професионалната сфера. В началото на годината много Телци ще почувстват голямото натоварване в работата поради на разширяване на кръга на задълженията си. През периода от началото на август до края на годината много представители на този знак ще почуват в себе си прилив на сили и желание до проявят своите лидерски и делови качества. Приятно е да почувствате себе си изпълнен с енергия, но трябва да контролирате активността си. През първата и втората декада на август е наложително Телите да проявят дипломатичност, тъй като излишната настойчивост може да се отрази негативно на професионалната ви дейност и на партньорките отношения. Кризисен период в бизнеса може да се очаква през първата половина на октомври.

Пътешествия

Ако е възможно планирайте туристическите си пътувания през средата на февруари, средата на май или първата декада на юли. През тази година благоприятни за Телеца ще бъдат пътуванията до Средиземно море.

назад