Стрелец

Годината на Петела изправя Стрелците пред отговорен период в живота им. Вас ви очакват и романтични преживявания, и нови задължени, и смяна на жизнените приоритети. С една дума Стрелци, които не отстъпват пред трудностите. И запомнете да уцелите ябълката е напълно по вашите сили.

Здраве

В началото на годината организмът на Стрелеца ще работи като по часовник. Но уви, всичко хубаво все някога свършва. Края на ноември средата на декември ще е неблагоприятен период за здравето ви. Възможно е да се чувствате уморени следствие на напрегнат труд.

Личен живот

2005 година готви на Стрелеца нови романтични отношения, особено през първото полугодие. Не се бойте от любовта, тръгнете срещу нея. Това ще бъде благоприятен период и да осъществите своите планове и намерения, ще имате и възможност да чувствате помощта на приятелите и единомишлениците си. Бъдете готови да отделяте повече внимание на децата, тяхното възпитание и образование. От февруари до април се постарайте да се вслушвате в мнението на околните, особено ако това касае стари проблеми. И помнете, че не винаги сте обективни. През втората половина на годината много от представителите на този знак ще са склонни към философски размисли, ще почувстват нужда от тих и спокоен живот. Този период е благоприятен за устройство на дома опитайте да си създадете уютно гнезденце.

Кариера

Резултати от постигнатото през първата половина на годината на Петела може да се очакват в периода от 13 до 23 август. Това време трябва да се използва за задълбочен анализ на проблемите тогава на Стрелеца ще му е лесно да разбере къде се крият причинете за трудностите, да проанализират търговските затруднения. Не губете надежда, през септември е благоприятния момент за занимаване с корпоративен бизнес това е период на финансова стабилност.

Пътешествия

Започвайки от средата на юли, много Стрелци трябва щателно да планират дългите пътувания и пътешествия, тъй като са възможни усложнения: закъснения на транспорт, допълнителни уреждания на място. Особен силно тези неблагоприятни тенденции ще се проявят през втората и третата декада на декември.

назад