вселена

Енергията на руните

Преди години в един от своите пророчески сънища Камелия видяла странни знаци, подредени в кръг. Тогава още не подозирала, че нейната съдба ще бъде завинаги свързана с тях.

Съпругата на един арабски дипломат разказва: “Когато пристигнахме в България, синът ни много се промени. Беше нервен, объркан, сприхав в работата и в семейството. Започнах да търся помощ от тукашните магове. Няма да разказвам колко пари ми взеха… Накрая един ми направи някакъв талисман. В началото сякаш имаше за няколко дни просветление, но после стана още по-лошо - всяка вечер вдигаше температура, тресеше го, повръщаше. Вече мислех, че трябва да се върнем в родината си, когато наши приятели ми казаха, че познават Камелия, която много им е помогнала в подобна ситуация. За моя почуда тя ми обясни, че проблемът бил именно в този талисман. Трудно беше да повярваме, но резултатът наистина е налице - вече две години нямаме никакви проблеми от този род”.

Камелия много добре си спомня този случай. Според нея това е един много често срещан случай на спекулиране с руническата магия поради невежество или поради алчност. Енергията на руните (скандинавски магически знаци) е изключително силна, тя може да помага в много житейски проблеми. На пазара вече има много книги за руните и поради това мнозина си въобразяват, че тази магия лесно може да бъде овладяна и прилагана в практиката.

“Истината е, че руните могат да ти дадат съвет в определена ситуация, но за тази магия е необходимо специално посвещение. Преди дванадесет години в един от моите сънища ми се яви една много красива и странна жена, облечена в старинни дрехи. Каза, че е богинята Фрейя и че съм избрана да се занимавам с руническа магия, но че трябва три години да я изучавам преди да бъда посветена в нея.”.

Изглеждало наистина непонятно, че двадесет и четири знака трябва да се изучават в продължение на три години. Но това се оказало самата истина. Информацията идвала непрекъснато – все по-нова и все по-различна, все по-удивителни неща научавала нощ след нощ. Било също като в училище – преподавали и я изпитвали, отново я карали да интерпретира наученото.

Една сутрин заварила пред офиса си тълпа от хора – кой от кой по-нещастен и измъчен. Уплашила се, че няма да може да им помогне. Тогава отново се явила Фрейя и й казала: “Накарай ги да ти покажат амулетите, които са им дали други “магове”. Тези, чийто са с обърнати руни, трябва да ги приемеш веднага. И побързай, защото няма време. На един от тях вече му е много зле, така че побързай”.

Както се оказало по-късно, този “един” била една много симпатична дама, която си била поръчала рунически амулет за просперитет в бизнеса. И всичко вървяло много добре, докато в един момент тръгнало назад. Просто магът не я предупредил, че след като амулетът свърши работата си, трябва да направи един специален ритуал и да го унищожи. В противен случай той вмъква в своя носител отрицателна програма, задейства се механизмът на обратното, отрицателното действие на свещените рунически знаци.

Така Камелия взела своя изпит по руническа магия, но с това завършил само един етап от нейното обучение.

Наскоро при нея идва семейство турци. Мъжът има страхотни болки в корема, не може да спи, да се храни, не може да работи. Лекарите казват, че няма никакво заболяване, изследванията са в норма, но от това не му става по-добре. Оказва се, че му е направена магия от тяхна съседка, която им завиждала за това, че и двамата работят (за разлика от нейния съпруг), че в къщата им винаги било весело. След намесата на Камелия всичко си дошло на мястото. Според нея и при турци, и при българи, и при цигани завистта е най-честата причина, за да се правят магии. И тук тя отново използва знанията си като включва и руническото рейки, което единствено тя в България е избрана да практикува.

Ето още един от многото случаи, в които завистта отново е “главен герой”, разказан ни от Камелия:

“Собственик на магазин за хранителни стоки дойде при мен и изказа съмненията си за направена му магия. От известно време клиентите (дори и редовните му, на някои от които давал на версия)  като че ли не “виждали” магазина му, оборотът започнал да пада, продуктите се разваляли и той ги изхвърлял, и постепенно магазинът му тръгнал към фалит. Разказа ми, че намирал пред щандовете пръст, често било мокро, без да е валял дъжд, дори и килимчето, което било поставено пред вратата му изчезнало и най-неочаквано един ден се появило отново на мястото си. Накарах го да начертае на лист разположението на магазина и му показах местата, на които да постави защитните предмети, които да спрат чуждото въздействие и да мога да премахна направената магия. След една седмица той дойде радостен при мен и каза, че усещал “раздвижване” на клиентите, магазинът му отново бил пълен с хора, оборотът започнал постепенно да расте, дори правел планове за разрастване на бизнеса си.

Много от благодарствените писма до руническата магьосница започват с думите:

“Камелия ни върна радостта”

«Преди три години дъщеря ми изведнъж се почувства много зле, започна да прави опити за самоубийство, не спеше по цели нощи, ние - също. Тръгнахме по лекари и екстрасенси. Едните казваха - магия, психоатака, другите - шизофрения, психоза. Според лекарите болестта беше необратима, според маговете - можехме да получим помощ, ако си платим. И така - взехме кредит срещу ипотека на къщата си и плащахме, плащахме, докато не ни остана нищо, а тя ставаше все по-зле. И един ден, слава Богу, попаднахме на Камелия. Тя направи пет сеанса в присъствието на дъщеря ми и десет - дистанционно. От болестта (или магията?) вече нямаме и спомен. Тя отново е нашата жизнерадостна дъщеря. Работи и издържа семейството си, грижи се и за нас. Вече успяхме да си върнем дълговете, но най-важното - върнахме си радостта и спокойствието.

Благодарим на Камелия от все сърце! Тя е нашият ангел-хранител, който знаем, че винаги бди над нашата къща.»

Интересно е да се знае също така, че Камелия никога не приключва контактите си със своите клиенти след тъй нареченото. “изчистване” от магията. На всяко пълнолуние тя ги включва в специален ритуал, който е за засилване на тяхната енергийна защита. Това им помага да се чувстват винаги силни, успешни и щастливи.

По всичко изглежда, че богинята Фрейя е била доволна от нея и за награда през лятото на тази година (2006 г.) Камелия беше поканена за един месец да работи в един окултен център в Швеция – родината на руните, където тя усъвършенства своите умения и знания, които продължи да прилага и в България. За отзивите за нейната работа там ще разкажем в някои от следващите броеве на списанието. А вие, драги читатели, ако искате да получите помощ от Камелия, ако искате да бъдете посветени в някоя от магическите практики, които единствено тя владее в България, побързайте да го направите до края на тази година. Защото от следващата тя ще прекарва все повече време в Швеция. Такава е повелята на богинята Фрейя!

 На снимката: Камелия пред рунически паметник в Гьотеборг, Швеция
Материалът е взет от списание "Астрохороскоп"

През декември 2006 година Камелия отново бе на семинар в Швеция, където натрупа много нови знания, които вече прилага в практиката си.

 

 

Камелия Евстатиева, единствената руническа магьасница в България:

ЧУДАСАТА СА ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ

За чудесата, които Камелия прави с помощта на руните, вече знаят стотици хора не само у нас, но и в чужбина. Тя все по-често пътува до многобройните си клиенти в скандинавските страни, които всъщност са родината на руническата наука и изкуство и на богинята Фрейя, духовната учителка на Камелия.. Заради своите изключителни способности тя е единствената магьосница в България, която е инициирана лично от Родни Кокс и в руническо рейки. За силата на руните и руническата магия може много да се говори, но по-важни са фактите и резултатите. А също така и спазването на задължителното условие: човек сам да иска промяната в своя живот, сам да иска да си помогне. Защото Камелия за разлика от някои свои колеги смята, че не бива да говори това, което клиентът иска да чуе (например “любовницата е направила магия на съпруга ти, трябва да я разваляме, дай сега 500 лева”). Камелия предпочита да посочи на клиента начина, по който той да излезе от ситуацията, самият той да участва в решаването на проблема си ( в дадения случай жената да открие сама начина, по който да върне мъжа си в къщи, той да намери у дома си това, което е отишъл да търси другаде). Естествено, програмата, която тя създава за всеки клиент помага, защото Висшите Сили отговарят на всяка наша молба и желание, но, както се казва
“Ако човек сам не си помогне, и Бог няма да му помогне”

Ето какво разказва по този повод Ирина Ст., една от клиентките на Камелия:
“Не можех да си намеря добре платена работа доста време и една приятелка ме заведе при Камелия. Тя ми каза: Аз ще ти помогна, но моята помощ няма да се състои в това работата сама да дойде при теб. Аз просто ще създам възможности, които да ти помогнат да се намериш работа. И където и да отидеш, вратите ще бъдат отворени за теб. Просто трябва да следиш знаците на съдбата. Две седмици четох обяви във вестниците и в интернет, чаках някоя приятелка да ми се обади и да ми каже, че в тяхната фирма има място за мен, но нищо не ме устройваше (аз съм строителен инженер и си търсех сериозна и добре платена работа). Почти се бях отчаяла, когато една вечер на автобусната спирка видях на едно невзрачно листче, че козметичен салон търси маникюристка. Тогава се сетих, че в младежките си години изкарах курс за маникюристка и имам диплома. Обадих се и , разбира се, ме взеха. Мислех си, че това ще бъде временно, но тъй като парите, които получавам, месечно са общо взето пет пъти повече от инженерската ми заплата, вече цяла година правя маникюри и се чувствам добре. Сега разбирам, че Камелия много добре е съставила програмата ми за “добре платена работа”, както я помолих. Вече въобще не ме интересува, че не работя по специалността си. Парите, които получавам, ми дават достатъчно самочувствие и възможност да работя върху себе си. Благодаря на Камелия от цялото си сърце!”

Камелия е много проницателна ясновидка. По телефона непрекъснато й се обаждат хора с въпроса “Кажи ми, какво ще се случи утре? Кажи ми какво мисли той за мене? Обича ли ме? Ще се хареса ли на шефа моят проект?” Но тя предпочита да работи не с хора, които искат да научат бъдещето си, а с такива, които искат да го променят, които имат ясни цели, желания, мотивация за промяна, които искат да “вземат живота си в ръце”. Защото всеки има право на собствен избор и на собствена отговорност. Ето писмото на Валери К, което илюстрира казаното:

 Парите дойдоха, сега чакам любов
Уважаема Камелия,
Не знам дали си спомняш за мен, но аз никога няма да забравя какво направи ти за мен. Преди четири години дойдох при тебе на консултация, защото исках да започна бизнес с един приятел. Ти ми каза, че с него нямаме съвместимост и общият ни бизнес няма да потръгне. Аз не те послушах, взехме голям кредит и започнахме. За съжаление ти се оказа права. Работата не вървеше, непрекъснато бяхме на различни мнения. Не можехме да си изплащаме задълженията, да не говорим за данъците. Тогава пак дойдох при тебе и си поръчах един рунически талисман за богатство. За моя най-голяма изненада, парите започнаха да идват при мен от най-неочаквани места. Приятели започнаха да ми връщат дългове, които отдавна бях отписал, дори спечелих от тотото, но най-интересното беше, че един далечен братовчед на баща ми, който живее в Белгия, без дори да знае за моите затруднения, изпрати една сериозна сума пари, които стигнаха не само да реша проблемите си, но и да започна нов бизнес. Само че сега реших да не действам импулсивно и затова си поръчах още два талисмана – “Добро начало” и “Просперитет”. Последвалите събития вече не ме изненадаха. Всичко сякаш се нареждаше от само себе си. Бизнесът ми бързо се разрасна, клиентите бяха много доволни, фирмата ми се стабилизира, открихме клонове и в чужбина. Сега работя и живея във Франция, радвам се на добри доходи, на удовлетворение от работата си, мога да си позволя всичко. Липсва ми само ...любов. Затова и ти пиша – за да си поръчам един талисман за Любов. Знам, че любов не се купува с пари, но знам, че и талисманите, които ти изработваш, наистина действат. Убеден съм, че и сега ще ми помогнеш да срещна Любовта на живота си.”

Ако и вие сте наясно какво искате да постигнете, какви чудеса да се случат във ваши живот, не се колебайте да потърсите Камелия. Чудото може да не ви споходи веднага (ако тя например в момента не е в България), но ако вие много искате то да се случи, ако много вярвате в него, тя ще ви помогне. Защото всички ние живеем в един енергоинформационен океан, в който силата на мисълта и на желанието винаги могат да предизвика “вълнение” в желаната от нас посока. Защото чудесата са непрекъснато около нас (и едно от тях са способностите на Камелия). И колкото повече вярвате в тях (и предимно в себе си!), те толкова повече се случват.

 

Отровните стрели на Амур

 Аз не вярвах, че любовна магия съществува. че изобщо е възможно да накараш някого против волята си да се влюби в теб. Още по-малко пък вярвах, че на такъв подход могат да разчитат мъже, докато това не се случи с една моя приятелка. Тя е известна млада фолкизпълнителка., чиято кариера се развиваше много добре, но за малко да се провали...

Ето какво се случи всъщност. Преди около година тя изведнъж започна да чувства странни пристъпи на умора, стана апатична. Споделяше ми, че сънува много често един свой колега от бранша. Той самият отдавна й звънеше, за да се видят, но тя не го харесваше и му отказваше. Започна да й предлага да направят заедно някои песни, но тя изобщо не харесваше неговия стил и поведение. И винаги му отказваше и го молеше да не я безпокои повече. Тогава той я помоли поне да му подари някоя своя снимка и ще я остави намира. После тя без всякаква причина се раздели със своя приятел, с който ходеше от ученическите години. Стана много тъжна и затворена. Нищо не я радваше. Започна да се държи хладно и с публиката, пееше сякаш насън. Отслабна, занемари външността си. И един ден сама се обади на по телефона на К., своя настойчив ухажор. След всичките й откази, той приел нейното обаждане, съвсем спокойно, изобщо не се учудил.. След всяка среща с него тя се чувстваше все по-потисната, изморена, слаба,обхващаше я някакво глупашко настроение. Всички останаха като гръмнати, когато по време на един концерт тя заяви, че му е посветила една песен и че ще прави дует с него. Единствено К. самодоволно се усмихваше, дори сподели пред свои познати, че отдавна се подготвял за този момент. После моята приятелка плака цяла нощ и се ядосваше на себе си как е могла да каже такова нещо пред публиката. Заяви, че ще се откаже от кариерата си, после пък каза, че ще се омъжи за К., че ще си стои вкъщи, след това реши да замине за Турция. Тогава аз реших да започна свое “разследване”. Установих, че К. се увлича от магии, че често ходи в провинцията при някаква загадъчна врачка.

Работата беше ясна, трябваше да противодействаме. Дълго се чудихме при кого да отидем, защото в тази област има всякакви шарлатани.Слава Богу, попаднахме на точния човек - маг Камелия. Тя веднага ни обясни, че чрез снимката е направена любовна магия на моята приятелка.. Развалянето на такава магия е трудно, но тя успя с няколко сеанса да се справи с положението и да избави моята приятелка от ситуацията, в която беше изпаднала. Тя категорично й забрани да дава свои снимки на хора, които не харесва. Само след седмица приятелката ми върна своето самочувствие и тонус, стана отново същото жизнерадостно момиче, което радваше своите фенове.

А аз реших да опиша този случай, за да не пострадат и други хора от своите мними “обожатели”, които искат на всяка цена да ги привържат към себе си. Както ми обясни маг Камелия същността на любовната магия е да се отслаби и напълно парализира волята на човека, като се въздейства на неговия емоционален и сексуален център. В резултат на това той започва да изпитва “безпричинна” любов и странно влечение към някого. В минути на просветление той разбира, че изобщо не харесва другия, че трябва да стои по-далече от него, но в следващия момент постъпва точно обратното. Жертвата става емоционално и психически зависима от другия. Колкото по-чувствителен и по-слаб е човек, толкова по-податлив е той на магическата атака. За съжаление все повече хора правят “ магически поръчки” не за да спечелят нечия любов, а за да отмъстят, за да стъпчат някого, да го направят смешен, нещастен. Ето един пример от последния месец
При мен дойде разплакана жена с молба да й помогна да се върне при семейството си. Разказа ми за себе си, за това , как заемала висок пост в общинската администрация, но започнала да пие, избягала от дома си и оставила съпругът й да се грижи за двете им деца, отдала се на алкохола, на нощния живот. Искала, но нямала сили да се промени и да заживее отново щастливо. Но семейството й поставило ултиматум – ще я приемат само, ако престане да пие алкохол. И тя тръгнала да търси помощ. След известно време отново била при семейството си, но напрегнатата й работа и стресът на работното й място отново я подтикнали към чашката. Все по-често се напивала и отново избягала от дома си. Напуснала работа. След като направих необходимите енергийни корекции, сега тя е една щастлива жена, обичана от съпруга си и децата. Отново работи и се радва на живота без чашка в ръка.”
 

Дори и най-беглият поглед върху нашия фолклор ще ви покаже много начини за предпазване от уроки, от магическо въздействие – обяснява маг Камелия. – На своите клиенти обаче аз винаги препоръчвам да си представят, че се намират в  пирамида, която не може да бъде пробита от никакви отровни стрели – нито на конкуренцията, нито на поредния “ухажор”.

назад