вселена

Сребърна магнитна бижутерия

 

Приложение на магнитотерапията

Европейските и американските учени получават добри резултати при използването на електромагнитни полета за лекуването, както на язва, така и на сериозни изгаряния. Меките тъкани, костите и ставните връзки реагират най-добре при лечение с магнитни полета. В Русия лекарите рутинно използват магнити за ускоряване на лечението след операции, за подобряване на циркулацията и за заздравяване на костите. Д-р Джак Принс - американски зъболекар успешно прилага магнити на акупунктурни точни за намаляване на кръвотечението и болката. Той открил, че магнитите допринасят за мигновенното намаляване и дори спиране на хроничните болки в челюстта, както и при главоболия и зъбобол.
Воденето на модерен начин на живот най-често включва пребиваване в сгради с високо съдържание на метал, който намалява естествените магнитни сили генерирани от земното ядро и това води до така нареченият синдром на магнитен дефицит (MFDS), дефиниран от д-р Накагава. Това е състояние, чиито симптоми се изразяват в безсъние, умора, обездвижване и болки в раменете, гърба, врата, гърдите, главоболие, апатия. Най-често тези симптоми се предизвикват от намаленото излагане на естествените магнитни сили. Ето защо неодимовите магнити вградени в нашите сребърни бижута ще ви помогнат да регулирате вашият магнитен дефицит.
Научно действието на магнитите може да бъде обяснено по следният начин: при нараняване независимо дали от артрит, скъсан мускул или друго състояние, мястото обикновенно се "обгражда" от инфекция, или казано по друг начин се повишава киселиността на мястото (намалява се pH - нормалното ниво на pH на тялото е 6.0 - 6.8). Увеиличаването на кислорода и кръвният поток увеличават алкалността. Това неутрализира киселиността, позволявайки на тялото да започне самостоятелно възстановителните си дейности. Използванте на магнити просто позволява на организма по-лесно и по-бързо да достигне до състоянието в което да може самостоятелно да се справи с проблемната област. След като областта е детоксикирана, започва действието на магнитите. Поради това че кръвтта в тялото ни циркулира постоянно, тя периодично преминава през мястото където е поставен магнита върху кожата. В това магнитно поле йоните в кръвта, променят състоянието си и започват да бъдат привличани от магнита, като атомните частици започват да се въртят вътре в клетката (познато като ефекта на Хел). Това включване кара тялото да стимулира собственият си бета-ендорфин (система в тялото за намаляване на болката). Като цяло очакваният ефект е "издължаване" и релаксация на тъканите. Северният полюс е именно този, който предизвиква успокояване на тялото и се смята че разширява капилярите, което довежда до по-голям приток на кръв и от там на кислород в тази област. Южният полюс на магнитите също може да бъде използван за терапия, но това трябва да се извършва само от лекари-специалисти, защото неправилното или продължително излагане на влиянието на магнитният южен полюс, може да доведе до стрес и да бъде опасно при дългосрочно използване.
В следствие на магнитните сили капилярните стени се отпускат, което довежда до по-голям приток на кислород, чрез увеличената циркулация на кръвта, което води до верижна реакция от метаболитни реакции:
* Нивото на pH се нормализира до неутрално, което освобождава кислорода до своята свободна молекулярна форма;
* Кислорода се транспортира до клетките за регенерация на тъканите;
* Намалява нивото на свободните радикали от енергизиращите ензими (свободните радикали до голяма степен са отговорни за нивото на стреса и стареенето);
* Произвежда се енергия от аденозин трифосфата в клетките;
Токсините образуващи се в следствие на метаболизма се изхвърлят от клетките;
Задържането на течности (едема) се намалява.

 Обикновенно действието на магнитите може да се усети след около седмица третиране на проблематичното място. Предлаганите от нас продукти съдържат изключителни силни естествени неодимови магнити (2500 гауса на повърхността), като ефекта от тях може да бъде усетен дори след 15 минути използване. Използването на магнитотерапията в комбинация с ествествените пробиотици и синбиотици може да доведе до изключително благоприятни ефекти за вашето здраве, често многократно надвишаващи използването на лекарства на химическа основа. При използването на неодимовите магнити е препоръчително да пиете поне 3-4 чаши вода дневно, за да може да изчистите токсините, които се отделят от клетките по време на действието на магнитите. Ако желаете да изчистите организма си максимално много от отделящите се токсини можете да комбинирате магнитотерапията с пробиотика - Biomilk Hepanorm.

 Основни действия на магнитните бижута предлагани от нас:
* Намаляват болката, повишават мобилността на ставите;
* Намаляват стреса и депресията;
* Подобряват съня;
* Подпомагат възстановяването на нервната система;
* Възстанояват скъсани сухожилия, мускулни болки и др.;
* Намаляват синини, охлузвания и подутини;
* За ускоряване при лечение на спортни трамви;
* За повишаване на устойчивостта към инфекции;
* За подобряване на циркулацията на телесни течности и прекомерно прегряване;
* Изчистват токсичните и ненужните вещества от кръвта - нейонизиран калции, холестерол, мазнини;
* Стесняват и възстановяват нормалната форма на разширените вени;
* Ускоряват оздравителните процеси при счупвания на кости, болки в китките и тендовагинит;
* Намаляват болките в гърба;
* Намаляват мигрената, болките в главата и болки в зъбите;
* Оказват благоприятно действие на сексуалността и плодовитостта при мъжете;
* Намаляват менструалните болки;
* Спомага за намаляване на болките при раково болни и за третиране на раковите образувания;
* За повишаване на силата и енергията в организма;
* За цялостно подобрение на здравето.

Терапията с мощните неодимови магнити, запазващи свойствата си в продължение на хиляди години е идеална еднократна инвестиция във вашето здраве, която може да доведе до по-добър живот за вас, както и намаляване на нуждата от скъпи лекарства и чести посещения на вашият лекар.

Какво трябва да имате в предвид при ползването на магнитите?

 Поради силното си магнитно поле генерирано от неодимовите магнити които ползваме, е необходимо да бъдете внимателни при тяхното ползване:
·  Магнитите не бива да се ползват от хора с вграден пейс мейкър;
·  Магнитите не бива да бъдат доближава прекалено близо или поставяни върху електронни устройства използващи магнити - като хард дискове и други устройства с вграден електродвигател или реле, както и не бива да бъдат доближавани до дискети, монитори, телевизори и други подобни устройства, защото това може да влоши тяхното функциониране или да ги повреди;
·  Магнитите е препоръчително да не се ползват от бременни жени - въпреки че не биха увредили плода, все още няма извършени достатъчно тестове в потвърждение на това че няма да се появят отрицателни ефекти при бременност. Същото важи и за деца под 2 годишна възраст.

Сребърните бижута можете да разгледате тук

назад