Натурален колаген

  âñåëåíà


Магазин за чудеса

 

Главна
Списания
Окултизъм
Красота и здраве
За нас
Контакти
Приятели

Карта на сайтаПочивки
Ски ваканции

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

*   АстроХороскоп   *   Магията на живота   *   Лечебни тайни   * Лунен календар *

 

CURRENT MOON


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

lunen_vsekiden     lunen_krasota_zdrave    lunen_gradina

ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2010 - За всеки ден
Лунният месец,т.е. цикълът през който Луната минава през 12-те зодиакални знака
се състои от 27,3 дни. Следователно Луната преминава един зодиакален средно за 2,3 дни и в течение на един календарен месец тя успява да бъде два пъти в един и същи знак. Преминаването на Луната в отделните зодиакални знаци определя емоционалния климат на деня и предопределя с какви дела е най-добре да се занимавате в този ден. Освен това трябва да се има предвид, че всеки знак на Зодиака е свързан с определени органи на нашето тяло и в дните на преминаването на Луната през различните знаци не сe препоръчва да се правят хирургически операции на съответните места. Освен това особено уязвими ставаме ние, когато Луната преминава през собствения ни зодиакален знак
В зависимост от това в кой зодиакален знак преминава, Луната помага при извършването на определени дейности, а на други – не. Въоръжени с този лунен пътеводител, вие винаги ще можете да планирате своите дела, така че да се справяте с всичко лесно и успешно. Достатъчно е да спазвате нашите препоръки един-два месеца и вече няма да искате да се разделите с този календар.


ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2010 - Красота и здраве
Съвършената жена е тази, която може да развие у себе си дадените й от Бога качества и със своето съществуване да допринесе за хармонията в окръжаващия свят. Постарайте се да намерите в себе си тези детайли, които ви отделят от другите жени и ви правят единствена и неповторима. За да бъдете красива, съвсем не е необходимо да харчите баснословни суми за престижни салони, за декоративна козметика и масажни тренажори. Ваши ориентири в ежедневната програма за грижи за себе си могат да бъдат аспектите на планетите, фазите на Луната и нейното движение по Зодиака.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2010 - Дом и градина
На лунното „разписание” се подчиняват много процеси в природата. Опитните градинари знаят, че преди да се посеят семената или да се засадят растенията, трябва да се погледне към небето и да се установи в каква фаза се намира нощното светило, дали Луната расте или намалява. Още древните египтяни са обработвали долината на Нил според приказките на красавицата  Луна, а ацтеките в Южна Америка са сеели царевицата, ръководейки се от лунния цикъл.
Защо и ние да не се възползваме от съветите на Луната?

Лунните календари можете да закупите от нашия електронен магазин "1001 тайни"

 

           

 

 

Лечебни тайни

   Списание за цялото семейство и за всички възрасти. То е един опит да се прехвърли мост между традиционната и официалната медицина, да се потърсят механизмите и средствата, които съставляват компонентите на хармонията между духа и тялото. Списанието е дайджест на постиженията на холистичната медицина и философия, на взаимозависимостта между духа и материята. Достъпната цена, популярният стил на статиите и актуалността на разглежданите проблеми правят списанието любимо четиво на всички, които държат на своето емоционално, духовно и физическо здраве.

 

В новия брой за месец  ОКТОМВРИ  четете

 • ТЕМА НА БРОЯ:  Колагенът - еликсир на младостта

 • Кабинет "Био Дар" - не правете диети с кафе

 • Царевицата

 • Постоянната умора

 • Наспивайте се добре

 • Шунгит - камъкът загадка

 • Билки за сърцето

 • Ябълков оцет

 • Тренирайте мозъка си

 • Камелия

 • Билки и лечение

 • 10 тайни на семейния секс

 • Хомеопатия и наркотици

 • Камъни и паразити

 

Астрохороскоп

Месечно списание за хороскопи и забавни четива в областта на астрологията, окултните науки, прогностиката и фантастиката. На неговите страници ще намерите най-точния месечен хороскоп, месечен лунен календар, различни видове гадания, задочни школи по астрология, по Таро, Руни, Домашна магия и защита. Изданието дава отговор на много актуални и личностни въпроси и затова се радва на интерес от страна на широк кръг читатели.
Списанието по разбираем и интелигентен начин открехва завесата на окултните и езотеричните науки и ги прави достъпни за съвременния човек. В списанието се публикуват много материали по проблеми на общуването, за справяне с различни житейски ситуации, за себепознанието и самоусъвършенстването.

В   БРОЙ  ОКТОМВРИ  ЧЕТЕТЕ :

 •  Прогнози за всеки ден за всеки знак от зодиака

 • Везните

 • Щастливите камъни на Везни

 • 10-те принципа на зодиите

 • Рождено число - родените на дата 14

 • Луната и женската красота

 • Как се борите с разочарованията

 • Талисман или амулет?

 • Няма черни и бели магии

 • Празниците през октомври

 • Съветите на Камелия

 • Кодът на съдбата

 • Лунен календар

 

Магията на живота


Списанието по разбираем и интелигентен начин открехва завесата на окултните и езотеричните науки и ги прави достъпни за съвременния човек. В списанието се публикуват много материали по проблеми на общуването, за справяне с различни житейски ситуации, за себепознанието и самоусъвършенстването.

 

Тема на броя
Силата на ароматите

* Ароматът на успеха
Носът никога не спи, а повечето от нас продължават да дремят, що се отнася до информацията, идваща от окръжаващите ни аромати. Склонни сме да обръщаме внимание само на силните и тежки аромати, тъй като те се единствените сензорни усещания, които могат да проникнат в тялото ни. Ароматите предават съобщенията си дълбоко в душата ни, и когато мястото, на което се намираме е лишено от аромати, то ние не можем да почувстваме връзката си с него. Всяко място, на което се намирате, трябва да има свой, неповторим аромат. Всяко работно място и лично пространство трябва да е свързано с аромат, говорещ за вашето присъствие.

* Как да продаваме повече с помощта на уханията
Бутиците Louis Vuitton са пропити с миризмата на специално създаден за тях аромат на скъпа кожа. Специализираните магазини M&M’s привличат купувачите, “разпилявайки” аромат на шоколад на улицата пред входа. В Sony Style посетителите са посрещнати от фирмения аромат, съчетаващ нотките на цитрусови плодове, ванилия, а също така и тайни ингредиенти, чиито названия знаят само посветените. Ароматът е интелектуална собственост на компанията, която го пази не по-малко ревностно от търговските си марки. И всичко това се дължи на факта, че предприемачите са разбрали, че това, което мирише хубаво, добре се продава.

* Аромати и чакри
Вие вече знаете, че чакрите – това са енергетични центрове, скрити във вашето ефирно тяло. И сте чели за това как да усилите притока на енергия с помощта на медитация или определени цветове. Но знаете ли, че за това има и един съвсем прост начин, който не изисква нищо друго, освен няколко дълбоки вдишвания?
Недостигът на енергия в чакрите води след себе си пробив в работата на всички системи в организма, затова е много важно периодически чакрите да се “подхранват”, особено първа и седма. Миризмите служат като носители на биоенергетична информация и всеки прилаган от ароматерапията аромат е способен да усили един или да намали енергият
а в друг център в организма. Затова ароматерапията е едно от най-добрите лечения за измъчените чакри. За начало трябва да сме наясно с механизма на действие.

* Ароматна магия
Канелата и тамянът защитават от врагове, миризмата на кедър дарява материално благополучие, а на бадем – надарява с мъдрост.  За усилване на магическото въздействие благовонията се използват заедно със заклинания и наричания.

* Да извикаме уханията на помощ
Ако вие се страхувате да направите първата крачка и ви е трудно да изразявате с думи, поглед или постъпки своите чувства или желания, ако ви се струва, че не сте достатъчно привлекателна, ако мечтаете да срещнете мъжа на вашите мечти, можете да извикате на помощ етеричните масла - "най-утвърдените афродизиаци".

* Пътят на любовта минава през носа
Според всеобщото мнение, към леглото на мъжа водят два пътя. Първият преминава през вечеря на свещи и меню от стриди и скариди, а вторият - през червено бельо и високи токчета. Но има и трети път, не толкова сложен – чрез неговия нос.
“Какъв аромат! Нежен, мамещ, интригуващ! Какво чакаш, тръгвай след нея. Тя ми харесва!” Ако носът можеше да говори, той със сигурност по този начин би обяснил на своя притежател, с какво преминаващата наблизо брюнетка е предизвикала в него този ураган от еротични мисли. Нали сексуалното желание се заражда не там, откъдето си мислите, а в това прозаично място – органът на обонянието. За да се появи взаимна еротична привлекателност, хората отначало трябва да се “помиришат” един друг. И ако ароматът на жената се стори на мъжа привлекателен, в зоната на главния мозък наречена извивка “морско конче” незабавно постъпва сигнал от долната част на тялото: хайде приятелю, време е. Количеството на тестостерон се увеличава и нашето вече не момче, а мачо, е готово за сексуални подвизи. А най-интересното започва след това...

* Пилей - Богиня на огъня и страстта

* Пръчици-вълшебници

* Малка тайна за голям успех

* Наистина ли са магически?
“Напоследък в аптеките, в козметичните магазини, в интернет виждам различни ароматни масла. На някои от тях пише “Магически аромати”. Това наистина ли са магически аромати или думите са просто с рекламна цел? И ако това е така, как трябва да се употребяват? Тъй като от вас винаги съм получавала точни отговори на моите въпроси, благодаря ви предварително!”
Ванина
Наистина напоследък в аптеките и козметичните салони и магазини се продават разнообразни етерични масла и смеси. При правилна употреба ароматите наистина имат магическо действие. Но при известни условия.

* Ефирните граници на герания
В речниците и популярната литература растението gerаnium се превежда най-често като мушкато, здравец или индрише, които са неотменната украса на нашите прозорци, балкони, градини. Но маслото, което много место срещаме в аромалитературата като гераний всъщност се произвежда от друг вид гераний, който не вирее по нашите места.

* 10 уханни рецепти за щастие
Има въпроси и проблеми, които цял живот ни преследват и все не успяваме да намерим правилното решение, за да бъдем щастливи. Например:
1. Как да направим фигурата 90-60-90?
2. Как да станеш потресаваща красавица?
3 Как да станеш сексапилна?
4. Как да станеш секссимвол или да попаднеш на обложката на Плейбой?
5. Как да съберете сексуална смелост?
6. Как да му подариш своята любов?
7. Как да бъдеш вечно млада?
8. Как да станеш сексуална?
9. Как да се избавиш от стеснителността?
10. Как да станеш обаятелна и привлекателна?
Отговорите на всички тези въпроси всъщност са много лесни и ... уханни. Защото, за да намерим правилното решение, ще използваме етеричните масла. Не вярвате ли, опитайте - нищо не губите. Най-много с толкова аромати около себе си да привличате повече хора. Най-много да заприличате на човек, който е открил формулата на щастието.
Ще се опитаме да ви помогнем да откриете за себе си тази формула.

* От раклата на вълшебницата

назад