Скорпион

Много Скорпиони през 2005 година ще се сблъскат с необходимостта от организация на всекидневните си задължения, да се грижат активно за близките си хора, да бъдат внимателни с колегите.

Здраве

Не забравяйте: Здраво тяло здрав дух! Прекарвайте повече време на свеж въздух, ходете пеша, занимавайте се с фитнес. Не забравяйте за ползата от утринна гимнастика. Това е особено належащо в критичния за Скорпиона период от средата на юни до края на юли. Увеличете физическото натоварване през тези дни. В третата декада на март и през април Скорпионите трябва да бъдат внимателни в домакинството, при работа с електроуреди. Нарушаването на правилата за безопасност може да предизвика травми, чиито последствия ще носите до края на пролетта.

Личен живот

За Скорпионите през настъпващата година голямо значение ще има техния личен живот, дълбоките преживявания, техния вътрешен мир. От ноември до края на 2005 година ще се усетите силни, уверени в себе си, ще почувствате значимостта си. Този период е най-добре да използвате за самоусъвършенстване и работа над себе си. Края на годината на Петела е подходящ за устройство на дома и за създаване на повече уют. Вие можете да демонстрирате вашата ярка индивидуалност и творчески способност в края на ноември и първата декада на декември. Това е период, в който всичко ще е на ваша страна и успеха ще ви съпътства във всяко начинание.

Кариера

В средата на юни и до края на юли представителите на този знак могат да почувстват трудност в управляване на енергията си, възможни са проблеми с колеги в този период. За да избегнете неприятностите е желателно да увеличите всекидневните натоварвания, да вършите допълнителни задачи и особено такива, които изискват разход на голямо количество енергия. През второто полугодие много Скорпиони ще са принудени да съсредоточат вниманието си върху професионалната дейност. Вашия бизнес ще изисква пълно отдаване и концентрация на вниманието. Това е доста сложен период, и от вашите постъпки ще зависи бъдещето. Ако в началото на годината сте работили доста напрегнато, то усилията ви ще бъдат заслужено оценени. Но бъдете готови и за това, че всяка недобросъвестност или нечестност могат да доведат сериозни усложнения и ще възпрепятстват растежа ви в кариерата. Правилната организация на труд и навременното изпълнение на професионалните задачи ще ви помогнат да избегнете неприятностите.

Пътешествия

Най-благоприятния период за пътешествия и далечни пътувания е началото на годината, и особено втората и третата декада на януари. Възможно е да ви очаква далечно пътешествие, което е най-добре да бъде на далечен екзотичен остров.

назад