Риби

Настъпващата 2005 година ще е достатъчно сложен и тежък период за Рибите. Годината на Петела обещава възходи и падения, но едно е сигурно няма да ви се наложи да скучаете. Много Риби ще са обезпокоени от своето финансово положение, ще се стремят да стабилизират своите парични въпроси. И това ще им се отдава.

Здраве

Средата на април е сложен период за вас Риби относно здравето ви. Възможно е повишаване на чувствителността, възприемчивостта, невроза.

Личен живот

Най-благоприятно време за Рибите е март и третата декада на август. Това е период на финансова стабилност, вероятна е парична помощ отстрани. Това е благоприятен период за Рибите с творчески професии вашите таланти ще бъдат признати от окръжаващите. През април Рибите трябва да се опитат да излязат от рутината и да направят усилия за самореализация в необичайни за тях дейности ново хоби, смяна на имиджа или да започнете да ходите на театър. Не се страхувайте да удивлявате околните и да им направите впечатление при вас всичко ще се получава!

Кариера

В началото на годината се постарайте да избягвате конфликти, свързани с работата. Излишната напористо, стремежа веднага да спечелите много пари могат да не оправдаят очакванията ви, особено през първата половина на януари. И въобще, през първия месец на 2005 година ще ви се наложи да контролирате действията си. Благодарение на това ще съумеете да избегнете неприятности в професионална сфера. През втората половина на годината много от вас ще трябва да структурират отношенията си с колегите. Старайте се да проявите дипломатичност особено в средата на декември. Бъдете внимателни, отделяйте повече време за неформално общуване с деловите си партньори. Неумението ви да строите отношения може да се отрази на професионалната сфера и дори да се стигне до прекратяване на договори.

Пътешествия

Втората половина на година е добро време за пътувания, разширяване на кръгозора. През този период на Рибите се препоръчват различни видове екскурзионни пътувания.

назад