Рак

Годината на Петела ще бъде блогоприятна за личностното развитие на Рак. Постарайте се да се изпускате възможност за самоизява, не се страхувайте да поемате отговорност върху себе си. И късметът задължително ще ви се усмихне.

Здраве

Най-малко благоприятен за здравето на Раци период е юни-юли. Бъдете особено предпазливи по време на отпуската съществува риск от отравяне, простуди.

Личен живот

От средата на юли до края на годината много Раци ще за загрижени за своето материално положение. Желателно е през този период да контролирате разходите си. От 7 февруари до 20 март могат да възникнат трудност във взаимоотношенията със семейството .Стремежът ви към постигане на целите си в този период може да се отрази негативно на вашия имидж, да създаде трудности в общуването с представителите от противоположния пол, особено между 5 и 12 март. От началото на годината до средата на юли е период, в който много Раци могат да почувстват неувереност в себе си, зависимост от членовете на семейството или от обстоятелствата. Този период може да бъде съпроводен от чувство на умора. Главното тук е да не се отпускате и да не потъвате в себе си. За постигане на най-добре резултати, Раците да потърсят умението да поемат отговорност, сериозно и обмислено да се отнасят към новите начинания. Възможно е да ви чакат и сериозни покупки мебели, нова кола, недвижимо имущество.

Кариера

През 2005 година при много Раци почти неочаквано ще се появи перспектива за растеж в професионалната сфера. Те трябва да проявят активност в постигане на своите цели, творчески да подхождат към решение на професионалните задачи, да заемат смело лидерска позиция. Особено важен за вас период ще бъде от 13 юни до края на юли. Трябва да се внимателни в решаване на професионални въпроси. В противен случай са възможни конфликти, неразбирателство, трудност във взаимоотношенията с подчинените и колегите. От края на октомври до края на годината ще настъпи благоприятен период за Раците с креативни професии, когато много от тях ще завяват смело за себе си, и с пълна сила ще разкрият творческия си потенциал.

Пътешествия

За пътешествия най-благоприятни са ноември и декември. През тази година подходящи страни за посещение са Обединени Арабски Емирства или Тайланд. Възможно е през тази година да имате и дълги командировки най-доброто време за тях е месец май.

назад