вселена

 

Камелия – спасителката на нашето семейство

Уважаема редакция,
Чрез вас искам да изкажа голямата си благодарност към Лунен Маг Камелия. Тя е нашата спасителка.
Петнадесет години живяхме щастливо с моята невероятно слънчева съпруга. Направихме си фирма, която работеше изключително успешно. Имаме и две прекрасни дъщери. Но изведнъж преди една година жена ми започна да става затворена, избухлива, мрачна. Не разговаряше с децата, избягваше ме като мъж. Започна да ми говори: “Аз трябва да умра. Не бива да живея повече. Казаха ми, че трябва да умра, за да бъдещ свободен ти”. Ходихме при невролози, известно време лежа и в психиатрия, но без никакво подобрение.Сякаш тъмен облак надвисна над дома ни. Избягваше всички хора, с изключение на една своя приятелка. Един ден я намерих с разрязани вени. В болницата едва я върнаха към живота, но тя продължи да повтаря, че трябва да умре. И тогава един приятел ми препоръча да потърся Камелия.
- Не биваше толкова дълго да отлагате, можеше наистина да се случи най-лошото – каза ми Камелия. – Сега ще ми трябва повече време, за да ви помогна.
Не ми се искаше да повярвам, че става въпрос за магия, но Камелия ми каза, че след време сам ще се убедя по това, което ще се случи на този, който е виновник за нашите беди. Каза още, че ще ми спести името му, за да не насоча към него своята негативна мисъл и така да попреча на работата й. Не вярвах и че проблемите у дома могат да се решат от разстояние. След малко повече от месец нещата се промениха коренно. Станахме отново някогашното щастливо семейство, съпругата ми отново се върна на работа, започнахме да кроим планове за бъдещето. Съветваме се с Камелия винаги, когато трябваше да вземаме важни бизнесрешения. А след енергийната защита, която ни направи тя, сме сигурни, че бедите ще стоят далече от нашия дом.
Вече почти бяхме забравили за случилото се, когато една вечер се обади приятелката на жена ми и ни казаха, че откраднали колата й със служебни пари и важни документи... Тогава си спомних какво ми каза Камелия при първата ни среща.
К.Ф., Пловдив

 

Символите – приятели или врагове

 “Здравейте Камелия. Преди една година се обърнах към вас за помощ. Благодаря ви за всичко, което направихте за мен и семейството ми. Съветите, които ми дадохте, промениха изцяло живота ни. А след като развалихте и направената ни магия, сега ние отново станахме стабилно семейство, мъжът ми престана да се среща с други жени, а децата повишиха успеха си. Сега отново имам проблем и зная, че единствена вие можете да ми помогнете. След рождения ми ден (в началото на февруари) скандалите в къщи отново започнаха. Всеки ден, без изключение, и двамата със съпруга ми не можем да се сдържаме. След скандалите и двамата осъзнаваме, че са били излишни, но не можем нищо да променим. Кажете ми на какво се дължи това? Спомням си, че при вашия предишен отговор ми бяхте казали, да обръщам внимание на подаръците които получавам от близки хора и приятели. Забелязах и още нещо – когато запаля комплекта свещи, който ми подари една приятелка за рождения ми ден, като че ли и двамата с мъжа ми се напрягаме и ставаме по-нервни, започваме да се дразним от всяка дума и от всеки жест. Имам чувство, че те оказват негативно влияние върху нас (изпращам ви и снимка). Дали пък приятелката ми не иска да навреди с нещо на семейството ми? Моля ви, помогнете ми.”
С
.В., Варна
Здравейте С., не се съмнявайте повече в приятелката си. Виновни за вашите скандали са символите, които са нарисувани върху поставките на свещите. Наистина целият комплект е много красив, но без тази нарисувани знаци, той нямаше да провокира скандалите в къщи. Значението на символите е да “дърпат” човек надолу, към пропастта, да разделят хората, да провалят всяко нещо с което се захванете, дори могат да развалят и семейство. Съветът ми е да изхвърлите тези свещници. И да си направите изчистването, за което ви писах предния път.
И занапред внимавайте, когато купувате или ви подаряват вещи със символи по тях. Сега вече има много магазини за сувенири, където можете да намерите всякакви красиви неща с изписани по тях символи и знаци – някои от тях китайски, други африкански, трети индиански. И колкото е по-древен символът, според думите на продавачите (някои от които и понятие си нямат от езотерика и окултизъм, а се опитват да дават консултации), толкова по-голяма е силата, която той оказва. Да, това е така, но за каква сила става дума – за положителна или отрицателна. Скоро влязох в един магазин за дрехи и какво беше учудването ми, когато видях пуловер с вплетен в него символ на войната, красиво изработен и привличащ погледа и цена, която всеки може да си позволи. Но какво ще се случи с човека, който го носи – дори и по природа да е изключително спокоен и дипломатичен, той ще стане агресивен, безкомпромисен, готов дори за физическа разправа, за да премахне от пътя си този, който му пречи. Или пък африканска маска, изобразяваща бога на смъртта, или пък красивите и така модерни напоследък ароматизирани свещи, които се палят, без да се знае достатъчно за въздействието, което оказват. Така например ароматът на лавандула може както да успокои (когато е едва доловим), така и да тонизира (когато е силен).
Ако не сте сигурни какво купувате, по-добре се откажете. Заместете богато изрисуваните със символи предмети, и предпочете изчистените или пък такива, значението на които познавате добре. В противен случай, може често да се изправяте пред въпроса какво се случва с мен, защо така се промених, никога преди не съм бил такъв, защо всички странят от мен, защо приятелят (приятелката) ми не ми обръща достатъчно внимание, защо не мога да си намеря приятел и т.н. и т.н. Символите присъстват навсякъде в живота ни и ние трябва да се научим да ги ползваме. Но да внимаваме, защото много от тях могат да превърнат живота ни в низ от пречки и неприятности.
Бъдете благословена

 

Трите свещи на Камелия

Здравейте, драга редакция!
Думите ми на благодарност не стигат, за да изразя своята благодарност затова че ви има, че непрекъснато научавам от вас нови неща, че правите живота ми по-приятен и по-лесен. Особено съм очарована и благодарна Камелия за помощта, която ми оказа, за да реша много важни проблеми в моя живот. Бях преживяла драматичен развод, бях останала без пари, сама с две деца, в предприятието, в което работех, не ми бяха плащали от шест месеца. Трябва да ви призная, че в началото бях малко скептично настроена и не изпълнявах всичките й препоръки и предупреждения. Преди две години с една моя приятелка искахме да заминаваме на работа в чужбина. Колебаехме се между посредничеството на две фирми – ще ги нарека Х и У, за да си нямам неприятности. Камелия каза в никакъв случай да не се занимаваме с фирмата Х, защото ще си имаме много неприятности . И освен това ми каза, че през близките три месеца изобщо няма да замина, а след това пък няма да искам да замина. Ние обаче не я послушахме и внесохме по хиляда евро комисионна на фирмата Х, която ни обещаваше сериозен работодател, висока заплата, хубава квартира и т.н. Трябваше да заминем след три дни. Всичко беше готово за пътуването ми, когато майка ми, която трябваше да гледа децата, докато аз съм в чужбина, получи мозъчен удар. Естествено, не можех да тръгна. Когато се обадих във фирмата да ги предупредя, ми отговориха, че не само няма да ми върнат парите, но и трябва да им платя неустойка, щом няма да мога да замина. Приятелката ми все пак тръгна. Когато отидох лично във фирмата, там имаше само двама бабаити, които казаха, че ми имат адреса и че ако продължавам да си искам парите, ще си имам работа с тях. Чудех се как ще върна парите, които бях взела назаем и изобщо как ще се живее. Положението ми се струваше безизходно. На следващата вечер вкъщи спряха тока и тогава се сетих да запаля една от ритуалните свещи, които ми беше дала Камелия – за благоденствие. Спомних си, че ми беше казала да правя този ритуал три вечери подред при пълнолуние. Навън луната наистина беше кръгла като пита. Дълго се молих пред пламъчето на изрисуваната с особени знаци свещ. Почувствах някаква странна увереност и надежда. На другата и на по-следващата вечер – отново се молих. На новолуние запалих втората свещ. Молих се за здравето на майка ми. И изведнъж чудесата започнаха да стават. Най-напред се оказа, че ми изплатиха накуп заплатата, която ми дължаха за шест месеца, предложиха ми да се върна отново на работа. За всеобщо учудване майка ми започна много бързо да се възстановява. След време отидох да благодаря на Камелия и да я попитам какво става с приятелката ми, защото нямах никакви вести от нея, а тя ми каза – “Приятелката ти скоро ще се върне, а ти си запали и третата свещ, която съм ти дала. Нали си спомняш за какво беше.”
Приятелката ми наистина скоро се върна – разочарована, измамена, ограбена. Нейните преживявания в чужбина с помощта на фирмата Х са история, дълга за разказване. Но по-важното беше, че нещата ставаха, както каза Камелия. Тогава смело и с истинска вяра пристъпих към запалването на третата свещ – за привличане на любов. И не след дълго, съвсем случайно той се появи в живота ми. Бяха изминали три месеца от първото ми посещение при Камелия и аз изобщо не исках да заминавам за чужбина. Беше се появил Мъжът на живота ми – интелигентен, симпатичен, грижовен, топъл, силен. Всичко се беше променило. Беше светло, леко, хубаво, ново... Бяхме пълни с идеи и планове за бъдещето. Вече и през ум не ми минава да търся спасение в чужбина.
Преди две седмици се консултирахме с Камелия относно един от бизнес партньорите на моя
Мъж. И отново всичко, което ни каза, беше 100% истина.
Не знам откъде черпи своите познания, откъде идва нейната дарба, но винаги ще я смятам за своя спасителка. Никога няма да угасне пламъчето на моята признателност към тази, която освети пътя ми, когато около мен беше много тъмно.
Венелина Ст., София

Здравейте, скъпа редакция!
Искам да благодаря от сърце на Камелия на страниците на любимото ми списание "Астрохороскоп" за огромната помощ. Миналата година по това време направо казано имах чувството, че светът ще се срути отгоре ми. Всичко вървеше наобратно. До каквото и да се допреш, всичко удряше на камък - бизнес, работа, семейство... всичко.
Камелия ми направи
магически ритуал и амулет, който ми изпрати. И всичко се оправи...
Проблемите започнаха да се разрешават сякаш от само себе си. За ден-два в бизнеса ми започна коренен обрат в положителна посока. Всичко си дойде на мястото.
Тази жена сякаш ми изпрати моя ангел хранител. Благодаря на Бога, че те има, Камелия. Ако не беше ти сигурно щях да сложа край на живота си!
Обичам те като сестра!
Тони от Я.

 

 

назад