Овен

За много Овни 2005 година, годината на Петела ще бъде пълна с благоприятни възможности за самоизява, година на нови начинания и съдбоносни решения. Настъпващата година ще изисква от Овен голяма концентрация на силите, здравето, демонстрация на умения при комуникация и взаимодействия с другите хора. През март, в средата на май и в края на юли звездите ще са най-неблагосклонни към Овен. Но пък в началото на годината и в средата на пролетта всичко ще се получава по-най добрия начин.

Здраве

През тази година Овен трябва внимателно да следи за своето нервно състояние съществува реална опасност от силно пренапрежение. Препоръчват ви се повече разходки на чист въздух в съчетание с различни видове дейности, повече почивка.

Кариера

През януари и април за много Овни ще се появи възможност да разширят своите делови и лични контакти, да възстановят стари познанства. В края на май началото на юни много от вас могат да постигнат успех в професионалната сфера. Но за това ще е нужно внимание и концентрация. Не забравяйте, че през юни трябва да сте много внимателни и дипломатични в общуването, за да не поставите под удар деловите и лични връзки. Втората половин на юли, първата декада на август и края на годината са неблагоприятни периоди за финансова дейност и големи покупки.

Личен живот

През 2005 година много Овни ще се сблъскат с необходимостта по-често да се занимават с проблемите в семейството и устройството на дома. Особено силно тези проблеми могат да възникнат през март. През този период на възникнали усложнения във взаимоотношенията е желателно да не премълчавате трудната тема, а да си изясните отношенията до край. През тази година отношенията в семейството трябва да бъдат изяснени - Овен трябва да прояви взискателност към себе си и търпение към членовете на семейството, за да избегне усложнения. Занимавайте се с устройството на дома, квартирата, не бързайте, правете всичко от основите и само в този случай ще сте доволни от резултатите. Най-благоприятни периоди за това са края на май и юни.

Пътешествия

Ако през 2005 планувате да се отправите на пътешествие, то най-благоприятния период за това е януари и април. Препоръчва ви се да се отправите към Африка.

назад