вселена

Новогодишни надежди

Събрани около празничната маса, всички си пожелаваме един на друг щастие, успехи в работата и много други блага. Но всеки си има и своя, лична, тайна мечта. Според психолозите, сбъдва се това, за което е настроен човек: ако вътрешно си готов за успех, то той непременно ще дойде. Благодарение на една приятна психологическа игра можете да разберете, с какво настроение вашите гости срещат Новата година.
За това е нужно да си приготвите седем картончета. На всяко едно от тях нарисувайте или залепете готови изображения на цветя – червена роза, жълто глухарче, бяла хризантема и синя камбанка. А на останалите три нарисувайте кръг, квадрат и триъгълник.
Предложете на всеки от гостите да си избере цветето и фигурата, които най-много му харесват и да запомни избраното съчетание.
След като всички са направили избора си, прочетете тълкуванията и личното пожелание за Новата година.

1. Роза и кръг
Дори и кокетничейки, да казвате: “Не очаквам нищо добро от Новата година”, вашето сърце не е съгласно с тези думи. То е изпълнено със сила и настроено за нови дела и победи. Всички трудности ще се отдръпват от вас. В настъпващата година ви очакват нови делови проекти и впечатления - бъдещето принадлежи на смелите!
2. Роза и триъгълник
Любовта се е сгушила в ъгъла на душата ви и скоро ще я почувствате. Вие желаете страсти и приключения, романтични срещи и горещи признания. Когато сърцето очаква любов, то задължително ще получи ответна реакция. Не губете надежда – пожеланието за лично щастие се отнася за вас!
3. Роза и квадрат
У вас е назряла решимостта да завоювате високи позиции на социалната стълбица, вие сте готови за борба с конкуренцията и на всяка цена да подобрите материалното си положение. Признайте си, вие вече имате, но все още не сте го осъзнали, отличен план за новите ви дейстивя, и настъпващата година обезателно ще ви донесе желаното.

1. Глухарче и кръг
Вие срещате Новата година с открита приятелска усмивка и гледате в бъдещето с детско любопитство. Вашият вътрешен свят е спокоен, хармоничен и балансиран. Какво може да се пожелае на такъв мил човек? Естествено, да остане все така мил и симпатичен!
2. Глухарче и триъгълник
Иска ви се да опитате всички блюда, които са на масата на съдбата. Новите хора, новите запознанства предизвикват особен интерес у вас. Вие сте открити и приветливи и хората ви отговарят със същото – и това е гарантирано през цялата Нова година.
2. Глухарче и квадрат
Безгрижие, желание да не се замисл
яте за пари – това е вашата новогодишна мечта. Ах, как ви се иска да поживеете красиво, да се къпете в удоволствия и нищо да не си отказвате! Такива хора, като вас, навярно често си спомнят приказката за Пепеляшка, която се превръща в принцеса. Вие очаквате от Новата година чудеса, подаръци, и почти сигурно е, че нещо от намисленото от вас скоро ще се изпълни по един необикновен, загадъчен начин.

1. Хризантема и кръг
Вие не сте много доволни от себе си и у вас назрява желание за вътрешна промяна. Миналите неуспехи и тягостни спомени вече са накрая и скоро ще ги забравите. Това е чудесно! Запомнете: душата се “храни” чрез промените. Не се страхувайте да започнете Новата година на чисто.
2. Хризантема и триъгълник
Случва се така, че ние дълго време не се решаваме да прекъснем връзките, които ни тежат. Съберете сили и поставете точка в отношенията си със скучния любим или завистливата приятелка. А както е известно, природата не търпи празно място и настъпващата година ще ви донесе нови интересни познанства на мястото на предишните.
3. Хризантема и квадрат
В последно време окръжаващата ви действителност ви е носила само тъга, малко са били нещата, които да предизвикат радост у вас. И сега, на прага на Новата година, ви се иска светът около вас да се промени, да засияе в ярки цветове. Вие сте узрели за промени! Смело се захванете за ремонт, обновете гардероба си, отслабнете, променете цвета на колата или на косата! И нека новият блясък да ви радва през Новата година!

1.Камбанка и кръг
Най-много от всичко на света ви се иска свобода и спокойствие. Вие мечтаете да останете встрани от събитията, да се отпуснете. Още повече, че през изминалата година здраво сте се уморили. Започнете новата с отпуска, уединете се за една седмица. Силите ще се възстановят, и съдбата, намирайки поле за действия, радостно ще се устреми към вас!
2. Камбанка и триъгълник
Поглеждате в Новата година неуверено, с чувство на самота в душата и настроени дори да се примирите с обстоятелствата. А може би трябва да се усмихнете на хората, да потърсите помощта им? Седнете по-близо до гостите, които са избрали глухарче и съвсем скоро пламъчето на приятелството отново ще ви освети.
3. Камбанка и квадрат
На вас, както и
на всички хора, ви се иска да имате повече пари, но вие почти не разчитате на своите сили в доходите си. Запомнете: под лежащия камък вода не тече! Завържете разговор с гостите, които са избрали роза. Не се бойте и дайте свобода на мечтите си за висоти в кариерата, и Новата година ще ви донесе като подарък това, за което сега само си мечтаете.

назад