Магнитна бижутерия за красота и здраве

Ние сме родени на Майката Земя. Тя фактически представлява един огромен сферичен магнит със Северен и Южен полюс. Геомагнитният фон е четвъртия жизнено важен фактор за живота на планетата, освен Слънце, Въздух и Вода.

Ние постоянно се влияем от Магнитното поле на Майката Земя. То действа на централната нервна система, а също така и на вегетативната нервна система, която обаче ние не можем да контролираме. От нейната функция зависят всички вътрешни органи, всички кръвоносни съдове, всички жлези с вътрешна секреция. Магнитното поле укрепва имунната система, подобрява кръвообращението, оросяването, спомага за нормалната обмяна на веществата. Магнитното поле действа противовъзпалително, болкоуспокояващо и няма никакви вредни странични явления. Магнитното поле действа върху хемоглобиновата молекула и по-специално върху желязото в кръвта.

Функцията на желязото в кръвта е да се съединява с кислорода и да го транспортира до всеки един капиляр. Именно чрез раздвижването си желязото в кръвта се съединява с много повече кислород, транспортира го, отваря се периферната нервна система, оросява се и мозъчната кора. Магнитното поле действа и върху синовиалната течност в ставите, върху невромедиаторите и затова има болкоуспокояващо действие. Помага на противовъзпалителните процеси в организма. То въздейства върху 12-те главни биоенергийни меридиани, както и на 7-те чакри в човешкото тяло и по този начин се възстановява нормалния енергиен баланс в организма.

Защо е необходимо да си доставяме по изкуствен път магнитно поле? Защото поради цивилизацията то не достига достатъчно до нас. Бетонът е навсякъде, но той е идеален изолатор. Желязото изкривява и деформира магнитното поле. Електричеството също нарушава енергийния баланс в организма.

Именно тези артикули за постоянно ползване, с нисък интензитет доближаващ се до земния, действат като компенсатор на тази жизненоважна енергия, на този Четвърти фактор за наличието на Живот на Планетата Земя.

МАГНИТОТЕРАПИЯТА се съвместява с всички методи на лечение, допълва ги и подсилва въздействието им. И не на последно място тя има огромно профилактично действие, тъй като постоянното магнитното поле въздейства на клетъчно ниво.

МАГНИТНОТО КОЛИЕ, поставено върху шията нормализира работата на щитовидната жлеза, сливиците, гърлото. Въздейства върху шийните прешлени, болкоуспокоява ошипяването и други болки.

Китката на ръката играе важна роля в медицината. На една кръвна клетка й е нужна само една минута да измине път от сърцето до китката и обратно. Това е и обяснението защо МАГНИТНИТЕ ГРИВНИ не облекчават само местната болка, а са много често ефикасни и при мигрена, болки в гръбнака или бедрените стави. Магнитната гривна е предназначена за лечение на заболявания на съдовете, ставите, дихателната система, неврози, депресии, отпадналост, безсъние чрез въздействие на постоянно магнитно поле на биологически активните зони на китката. Гривната се използва във вид на самостоятелна терапия за домашно лечение или в съчетание с други медикаментозни и не медикаментозни средства и добавки.

МАГНИТНИТНАТА БИЖУТЕРИЯ е ефикасна също така при артрит, травми и заболявания на ставата на китката, заболявания на дихателната система - бронхит, бронхиална астма, ларингит, хипертония, сърцебиене, неврози, страх, безсъние, отпадналост, депресия. Използва се за профилактика на реакциите при хелиомагнитни изменения.

Под въздействие на магнитното поле се подобрява кръвообращението, така че отделните клетки се зареждат с повече кислород. Вредните вещества се изхвърлят по-бързо  под въздействието на магнитното поле.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 Колко време трябва да измине преди да започне да действа магнитната терапия? Много хора чувстват първото положително въздействие след няколко дни. Други започват да чувстват положителна промяна след 2-3 седмици. Това е индивидуално за всеки човек, зависи от вида на проблемите и от това, от колко време продължава болестта. Първият признак, че терапията действа е увеличение на енергийното ниво и подобрение на общото състояние.

Защо не чувствам никаква разлика? При магнитната терапия е от изключително значение да се пие достатъчно вода. Под достатъчно вода се разбира около 1,5 - 2 литра на ден. Магнитната терапия не трябва да се прилага от време на време. Магнитът действа само, ако се носи постоянно. Ако сте пълни с енергия и сте в добра форма, нямате особени проблеми, няма да почувствате осезаема промяна, магнитът оказва постоянно действие на клетъчно ниво. Както редовно вземате витамини и минерали, за да се предпазите от болести, така се препоръчва и магнитите да се носят като профилактично средство.

Трябва ли гривната да има допир с пулса ми? Не, не е нужно. Магнитът действа върху кръвообращението. Колкото по-голямо количество кръв преминава през магнитното поле, толкова по-голям ще е ефектът от магнитите. Поради тази причина ви препоръчваме гривната, а и колието, като основен източник на енергия.

 

Повече информация можете да получите на тел. 02/987 09 00, 0889/030558, 0885/531169, e-mail: office@vselena.com

или да ги разгледате тук

 

 

 

Последно обновяване: 25.02.2007 ?.

назад