вселена

Магическото число на вашето

богатство

Кой от нас не мечтае за матириална стабилност, за спокойствие?

Двойката е магическото число на богатството. Видът на дейността, която може да ни донесе стабилен доход, се крие в следващия след вас знак от Зодиака. Например вие сте Телец, а след вас са Близнаци. Това е вашият втори дом, който отговаря за материалното ви състояние. Ако сте Дева, вторият ви дом са Везните и вашата материална стабилност е свързана именно с този знак. Много хора, търсейки своята реалазация, интуитвно си избират професия. Някои дори губат половината си живот, докато намерят своя “втори дом”.

Овен - За да не тъне в мизерия може да му помогне Телецът – знакът на труженика, който не се притеснява от никаква работа. Той има наклонност към занаяти, към дейности, които създават красота. За да има стабилни доходи Овенът трябва да се занимава с продажба на плодове и зеленчуци. Може да се занимава с ръкоделие: да шие, да подшива, да реализира такива изделия. Телецът е чувствен знак, затова Овенът би могъл да се прехранва от всякаква работа, която върши от душа.

Телец - Неговата материална стабилност се управлява от лекия и подвижен знак Близнаци. За да бъде винаги пълен портфейла на ТЕЛЕЦА той трябва да се научи да се занимава с няколко неща едновременно.

Близнаци - Те биха могли да живеят безгрижно, ако техният екип работи като едно семейство, тъй като материалната стабилност на Близнаците се дължи на Рака – знакът на семейството и роднинските отношения. За Близнаците подхожда работа у дома или в екип с близки роднини. Идеалната работа за Близнаците са дейности, свързани с ремонт, с обзавеждане, с подобряване на жилищните условия или атмосферата в семейството, психологическа и друга помощ за децата и семейството. Ракът е и знак на майчинството, затова Близнаците могат да работят в детски учреждения, да водят занимания с бъдещи майки.

Рак - Той ще натрупа солидна банкова сметка, ако се занимава с творческа дейност, тъй като неговата финансова стабилност се управлява от Лъва – знак на любовта и творчеството. С каквото и да се занимава Ракът, той трябва да бъде истински влюбен в своята работа, само тогава ще се прехранва добре от нея. Дори, когато изпълнява работа, от която другите забогатяват, на него не му е по сърце, той само ще си губи времето. Ракът трябва да бъде експериментатор, творец.

Лъв - За подобряване на финансовото положение на Лъва ще му помогнат дейности в сферата на услугите. “Вторият дом” на ЛЪВА е Девата, знак на земното служене. За финансовата стабилност на Лъва му е необходима работа, свързана с благотворителност, пенсионни дела, медицински организации. Дейността на Лъва трябва да бъде реална, такава, чийто резултат може да бъде видян.

Дева - Девата може да получи финансова стабилност от работа, основана на партньорството, тъй като нейният “втори дом” Везните са знак на партньорските отношения.Колкото повече партньори има и колкото по-добри са отношенията с тях, толкова по-пълен ще бъде и портфейлът на Девата. Везните са знак на хармонията, затова и Девата може да участва в производството на дефицитна продукция, възстановявайки по този начин равновесието.

Везни - Дейността, която ще носи добри доходи на Везните може да бъде твърде загадъчна, тъй като техният “втори дом” Скорпионът е мистичен знак. Везните могат да се занимават с езотерика, лечение, а могат да работят и в държавните структури.

Скорпион - Финансовата стабилност на Скорпиона зависи от неговото образование, тъй като неговият “втори дом” Стрелецът е свързан с дълбоките знания. Дейността на Скорпиона трябва да бъде далеч от физическия труд. Най-добре е да предпочете преподавателската дейност или свързана с пътувания в други градове и страни.

Стрелец - За него е много важно да пробие в управленските структури. Техният “втори дом” – Козирогът е знак на началника и закона. Стрелецът ще има пари, ако стане ръководител, макар и съвсем дребен. Освен това Стрелецът може да работи с камъни, да се занимава със строителство или мануална терапия.

Козирог - Ще бъде обезпечен материално, ако се занимава с оригинална дейност: отглеждане и продажба на екзотични растения и животни, създаване на оригинални дрехи. Неговият «втори дом” Водолей е изобретателен знак, обичащ точността и порядъка. Ако КОЗИРОГЪТ не намери за себе си оригинална дейност, може да се спре на работа, която изисква точност.

Водолей - За да има материална стабилност Водолеят трябва да предпочете дейности, свързани с въпросите на духовността, тъй като “вторият дом” на Водолея – Рибите са знак на духовното, божествено служене. За Водолея подхождат преподавателската дейност или работа в църквата. Каквато и да бъде неговата работа, Водолеят трябва да съблюдава и внедрява законите на духовността и нравствеността в нея, за да постигне процъхтяване.

Риби - Дейности, свързани с високи скорости, огън и метал, могат да дадат материална стабилност на Рибите. “Вторият дом” на Рибите е Овенът, знак на война, горещ и бърз. Рибите могат да предприемат работа с автомобили, с техния ремонт, продажби, с военната промишленост, спорта (не шахматния), както и хлебопроизводство и металургия.

назад