Лъв

През настъпващата 2005 година при много от Лъвовете ще се появи възможност да разширят своите философски възгледи, да усилят своето светоусещане. При вземане на важни решения, най-добрия подход е да се опират на собствената си точка на виждане. През 2005 година за много Лъвове от голямо значение ще бъде впечатлението, което те създават на околните, имиджа им. Добре ще бъде, ако те направят решителни крачки в това направление.

Здраве

В началото на годината, през март и през юли е желателно да се заемете с профилактично-оздравителни мероприятия, тъй като в този период Лъвовете могат да почувстват някои неразположения. Преди всичко ще се обострят хроничните болки, ще възникне опасност от простудни заболявания. С голямо напрежение ще започне началото на юли, когато на Лъвовете ще започнат да им тежат възложените отговорности и необходимостта от подчиняване на обстоятелствата. Обърнете особено внимание на своето здраве в този период.

Личен живот

До септември 2005 година Лъвовете ги очакват интересни жизнени периоди, когато е вероятно да създадат нови контакти, нови познанства, романтични отношения. Настъпващата 2005 година е благоприятна за постигане на дълги, сериозни отношения с хора от противоположния пол. Възможно е да се наложи да се замислите дали не сте намерили вече човека, с който искате да свържете живота си. Повърхностните отношения през тази година могат да се окажат доста заплетени и в един момент ще забележите, че се лъжете един друг.

Кариера

От средата на юли е необходимо Лъвовете да съсредоточат усилията си за постигане на успех в професионалната сфера. Често резултатът ще зависи от чувството на отговорност на Лъвовете, от тяхната надеждност. През тази година много от вас ще трябва да внимават в делата, свързани с бизнеса. Желателен е творчески подход във воденето на финансовите дейности в сферата на корпоративния бизнес, особено в края на февруари, в края на април, в края на август и в началото на септември. От началото на годината до октомври настъпва благоприятен период за Лъвовете, работещи в сферата на комуникациите, PR, журналистиката. През юли е желателно да намалите активността си, и да ограничите контактите си това време е най-подходящо за планиране на бъдеща дейност.

Пътешествия

Преди всичко през тази година вие Лъвовете ще имате желание за промяна на мястото, ще ви се прииска да се разходите по света. Най-благоприятно време е края на май, началото на август, средата на октомври, а най-привлекателните направления са далечни и екзотични страни, особено в другото полукълбо.

назад