вселена

 

 

 

 

Магическата сила на руните


 

Това е древна магическа система, която със символи представя основните сили на Вселената. С тяхна помощ хората имат възможност да се замислят над това, което се случва с тях. Към Руните можете да се обръщате с различни въпроси. Те доста често описват ситуацията, в която човек се намира и ако е необходимо - събитията, които ще последват.
В каквото и положение, ситуация, конфликт да се окажем, Руните винаги ще ни кажат как трябва да се държим в тази ситуация, как трябва да мислим и постъпим. Руните помагат във всичко. Те са като указател на пътя ни и винаги можем да разчитаме на тяхната помощ. И именно в това се състои тяхното величие
.

Руническата практика ще ви помогне да придобиете:
Себепознание, духовно пробуждане, творческа сила, свързване с висшия аз, ползване на собствените лечебни сили, възможности за руническо гадаене, увеличаване на собствените психични сили, защита от негативизма, осъзнаване на карма и минали прераждания, промяна на съдбата, да помагате на другите, успех и сила, емоционален баланс, пробуждане на чакрите, привличане на любов и приятелство, привличане на богатство и просперитет и още много други.

1-во ниво
Запознаване с руните, с тяхната символика и значения. Начини за гадаене.
2-ро ниво
Запознаване с мистичното значение на руните и използването им в изготвяне на талисмани и амулети, енергийно лечение, магически практики.
3-то ниво
Run Valdr Руническо Рейки
Тази система може да се ползва не само за лечение, както е при Рейки, но в нея има и различни техники, които могат да се ползват в магията за създаване на магични инструменти и програмирането им по наше желание
(Това може да бъде и самостоятелен курс, но е желателно да имате основни познания за руните, за енергийното лечение или 1-во/2-ро ниво Рейки).

Обучението се води от Камелия Евстатиеватук

Повече информация тук

назад