Натурален колаген

  вселена


Магазин за чудеса

 
 

Главна
Списания
Окултизъм
Красота и здраве
За нас
Контакти
Приятели

Карта на сайтаПочивки
Ски ваканции

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Натурален колаген  *  Ароматерапия  *  Нетрадиционна медицина  *  Отслабване  * 
 * 
Тефтерчето на баба  * 
Себепознание  *  Разни

 

CURRENT MOON 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Нашето тяло е една истинска Вселена, в която бушуват енергии, хормони, кръв, ензими, бактерии (полезни и патогенни). Под телесната ни обвивка жужат милиарди атоми и клетки, които са перфектно организирани и програмирани. Когато тялото "върши своята работа" и ни служи предано, ние не се сещаме да го потупаме приятелски по рамото, да му поблагодарим, да му дадем почивка. Ние сякаш сме забравили езика на своето тяло и за да привлече вниманието ни към себе си, то често се разболява. Но дори и тогава ние не се опитваме да си спомним неговия език. Ние се сещаме, че имаме тяло, когато то ни заговори с езика на болката, когато краката откажат да ни заведат там, където искаме, когато натрупаме килограми, когато се появят по кожата ни пъпки или бръчки. Когато сме болни, ние започваме да мислим за него като за предател. "Водим" го при разни непознати хора, за да ни кажат какво му е, от какво има нужда. Започваме да го мажем с нещо, да гълтаме хапчета, да го тонизираме с кафе, да го успокоява с алкохол...

Истината е, че ние самите най-добре знаем от какво има нужда нашето бедно тяло, какви процеси протичат в него. Но вместо да се опитаме да го разберем, ние се свиваме в ъгъла от страх и болка, не желаем нито да се вгледаме, нито да се вслушаме в него.

Когато в тялото ни има някакъв негативен процес, много важно е да насочим вниманието си към него, да се опитаме да чуем и разберем това, което тялото ни казва. Разбирайки причината за заболяването, ще бъдем възнаградени с изцеление. Понякога е достатъчно само да дадем почивка на стомаха или на главата си, понякога е нужно само да се "заредим" с определен цвят или определено ухание, друг път ще ни помогне някаква храна или упражнение. Оздравителният процес зависи от съзнателното фокусиране на енергията върху болното място и свободното протичане на енергийния поток, за да може тялото ни непрекъснато да се обновява, според първоначалния замисъл на нашия Създател. Както казват древните "Лекарят е в самите нас". Само трябва да го чуем!