Козирог

2005 година обещава успехи на Козирозите в бизнеса и сериозните начинания. В годината на Петела Козирогът може да очаква придвижване по служба, напълно вероятно е да се увеличи и финансовото му благополучие.

Здраве

В началото на година Козирогът ще почувства небивал прилив на сила и енергия, нещо, което не му се е случвало отдавана. Но в средата на юни и през юли трябва да бъдете внимателни. Дозирайте натоварванията, за да не нанесете вреда на здравето си. Съществува вероятност от пренатоварване. Проблеми със здравето също така могат да възникнат през август и в края на годината.

Личен живот

За Козирога 2005 година ще бъде година на благоприятните възможност в сферата на семейството и домашните дейности. При много представители на този знак ще се появи възможност за придобиване на недвижимо имущество, ще се занимават с устройство на дома, ще създадат свое семейство. Много активно Козирога ще е въвлечен в семейни дейности от средата на юни и целия юли. Втората половина на годината за много Козирози е благоприятна за влагане на капитал, придобиване на жилище. През този период можете да разчитате на поддръжка от приятели и единомишленици.

Кариера

2005 година ще е успешна в професионалната дейност, в предвижване по служба и особено през първата половина на годината. Тогава за Козирозите от голямо значение ще бъдат партньорските отношения. За да избегнете конфликтни ситуации, ще ви е необходимо да изпълнявате всички условия на договора, да не нарушавате законите. В противен случай могат да възникват недоразумения в отношенията с колегите, неразбирателства, охлаждане на отношенията. През втората половина на годината звездите ще покровителстват Козирозите безнесмени и политици, при условие, че те ще играете по правилата със своите делови партньори. Тогава вие задължително ще можете да осъществите свои отдавнашни планове!

Пътешествия

Ако планирате да изкарате отпуската си извън дома, постарайте се това да стане през юли или септември, тогава удоволствието от добре изкарано време е напълно гарантирано. Особено, ако вие решите да се отправите в Европа или в Турция. През август е добре да не предприемате дълги пътувания.

назад