вселена

Здравейте Камелия, следя с голямо внимание вашите материали относно използването на руните като амулети. Скоро видях в един магазин направени медальони с изписани на тях руни. Бихте ли ме посъветвала, коя руна ще ми помогне да добия повече увереност в себе си, за да започна собствен бизнес?
Валя С., Каварна
Скъпа Валя, една руна не би могла да реши вашия проблем. За увереност в себе си е нужна една, за начало на бизнес - друга. А освен това предполагам искате и бизнесът ви да бъде печеливш, да можете дълго време да разчитате на него, да го развиете успешно. Надали бихте искала да приличате на коледна елха, накичена с различни руни. Медальоните, които се продават са универсални и биха могли да се носят просто като украса. Когато имате проблем и търсите помощта на руните, трябва да се направи и изготви индивидуален амулет, съобразен с вашата дата на раждане, с вашето име, с планетарните и лунни влияния, в подходящия ден от седмицата и не на последно място, какво точно искате да постигнете. Една руна не би могла да направи всичко това за вас. Руните са проводници на Вселенските сили и към тях трябва да се отнасяме с уважение и внимание. Влиянието, което те оказват върху нас понякога е твърде осезаемо, друг път меко и нежно, и всеки човек трябва да знае какво да очаква и как трябва да продължи нататък. Обадете ми се, за да мога да ви бъда полезна.

Камелия, коя руна да използвам, за да разваля магията, която ми е направена?
Христо П., Варна
Скъпи Христо, няма руна, която да развали магията ви. А вие откъде знаете, че имате направена магия? И защо мислите, че можете да я развалите сам? Имате ли достатъчно знания за това?
Много често хората мислят, че могат да се справят сами с проблемите си. И много често си създават още повече проблеми. Чели оттук от там по нещо, и смятат, че знаят всичко. Но магията е материя, в която трябва да бъдеш много добре подготвен, да знаеш симптомите на самата магия, да знаеш и начините, по които може да бъде развалена, да знаеш как да се защитиш. Много лесно, за един миг, се изцапва една дреха, но много трудно се чисти, използваме един, друг препарат, понякога остават и следи. Така е и с магията. Замърсяването става бързо, но самото премахване изисква повече усилия, различни начини и способи, различни програми, а това може да го направи само професионалист. На един етап е нужно едно, на друг - друго и така докато дойде резултатът.
Искам да ви кажа, че не винаги неприятностите в живота ви са следствие на магия. И ако започнете да ползвате техники за разваляне, можете да си навредите, вместо да си помогнете. Търсете винаги консултация със специалист.

Здравейте Камелия, искам да ми кажете как да разваля магията, която ми е направена от моята свекърва да се разделя със съпруга си. Правила съм различни неща, може да се каже всичко, което е писано по вестници, списания, книги, питала съм и ваши колежки, но нищо не ми помага.
Н. Х., Бургас
Скъпа Н. Х. Според вашите думи имате направена магия от свекърва си. Сигурна ли сте в това си свое твърдение. Замисляте ли се, че всяко несправедливо обвинение ще ви изправи пред закона на кармата, а той не прощава на никого. Не живейте с омраза и отмъщение в душата си. Имате прекрасен съпруг, който много ви обича, чудесни деца, добра свекърва. Престанете да разваляте магия, която не ви е направена. По-добре е да изчистите негативната енергия, която
сама сте събрала във и около вас. Потърсете помощ.

Здравейте Камелия. Преди известно време се разделих с мъжа, с когото живеех шест години. Без поводи, без причини, без всякакви неразбирателства. Но веднага след това започнах да изпитвам влечение към мой стар познат. Никога не съм си и помисляла за връзка с него. Зная, че се интересува от окултизъм. Възможно ли е да ми е оказал някакво въздействие?
Стела Х., гр. Бургас
Скъпа Стела, вие сте много интелигентна жена. Търсите помощ преди проблемите да са се задълбочили. Този човек наистина е използвал техники и методи за въздействие. Бъдете много внимателна, направете си мислена защита. Вие също притежавате голяма психична енергия и можете да си помогнете и сама. Обадете ми се да ви дам някои съвети.

Здравейте Камелия. Аз съм на 38 години и все още не мога да намеря човек, който да ме удовлетворява в емоционален план. Имам добра работа, с добро финансово положение съм, но винаги ми е липсвала любовта. Посещавала съм много гадателки и всички те ми казват, че имам родово проклятие и да ходя на църква да се моля. Но въпреки цялата ми вяра в Бог, все нещо не се получава. Може би не е достатъчна само вяра? Какво ще ме посъветвате?
С. Н., Каварна
Скъпа С. Н. По данните, които сте ми дала, върху вас наистина има родово проклятие по майчина линия. За да мога да ви бъда изцяло полезна е нужна лична среща. Това, че ходите на църква и се молите не е достатъчно. В моята практика аз също ползвам молитвите, но в този случай трябва да се снеме от вас родовата негативна енергия. А колкото до това, че не можете да намерите подходящия човек в емоционален план, не мислите ли че можете да насочите вниманието си към други общи интереси. Може би вие несъзнателно отблъсквате истинския си партньор.

 Здравейте Камелия. Вече 8 години сме женени, а нямаме дете. Лекарите са единодушни, че със съпруга ми сме абсолютно здрави. Имаме ли направена магия?
Х. А., Пловдив
Направена магия нямате, но вие самата сте направила магия на вашия съпруг. Отнела сте го от своя приятелка. Намесила сте се в кармична връзка. И сега последствията са налице. В този брак деца няма да има. Да, вие и двамата със съпруга си сте абсолютно здрави и всеки един от вас може да има деца. Ако искате да се освободите от тази ваша карма, обадете ми се, ще ви помогна. Но на първо време поискайте прошка от вашата приятелка и от вашия съпруг. По този начин ще успеете поне малко да изчистите негатива, който сте натрупала върху себе си.

 Камелия, искам да ви попитам какво да правя, когато намеря нещо необичайно пред вратата си?
Нина В
., Павликени
Драга Нина, от писмото ви личи вашия интерес към тайнственото и непознатото. Много често хората не знаят как да постъпят в такъв момент и могат да се навредят сами. Първото нещо е да вземете предмета с хартия и да го хвърлите в течаща вода, (но не в дома). А ако искате да научите повече как да се предпазвате, можете да се запишете в курса ми по “Домашна магия и защита”.

 Здравейте Камелия. Вече 3 години не се чувствам никак добре. Страх ме е да изляза от къщи, не мога да понасям светлината, стоя на пуснати завеси, струва ми се че някой ме следи, не мога и да спя. Животът ми се е превърнал в ад. Лекарите ме предписват успокоителни, нямам психично заболяване. Помогнете ми.
Д. З., Сливен
Скъпи Д. З., това състояние при вас е следствие на проведен спиритичен сеанс във вашия дом. Останали са негативни енергии, които трябва да бъдат изчистени. Защо сте чакал толкова дълго. Обадете ми се, ще направя каквото е нужно.

 Камелия, искам да знам какво пречи на моя син да си намери съпруга? Той вече е на 45 години, но не иска да създава семейство. Има ли магия?
В.М., Долна Митрополия
Вашият син няма направена магия. Той е егоист и не обича да дели с никого нещата които притежава. Това го спира и да създаде семейство. Но тук трябва да спомена и за това, че вие сте жената, която го е възпитала по този начин. А сега трябва да се опитате да поговорите с него и да оправите, ако можете това положение. Ако не ви стигат силите за това, мога да ви изработя рунически амулет, който да ви помогне да вземете това решение.

Здравейте Камелия, със съпруга ми и неговият брат имаме общ бизнес. От две години насам работата се увеличава, а парите все не стигат. Съмнявам се в брат му, защото той се занимава с продажбите, а ние с произвоството. Кажете ми какъв е проблемът ни, и ще излезем ли скоро от това положение.
Сл. В., Пловдив
Не сте права да се съмнявате в брата на вашия съпруг, защото не той е виновен за положението, в което се намирате сега. По скоро обърнете внимание на разходите, които прави съпруга ви. Говорете с него и се изяснете помежду си. А отделно от това имате нужда от едно изчитсване на цеха си, защото там са насъбрани доста негативни енергии, които са следствие от недоразумения между работниците ви. Мога да ви изпратя една от моите ритуални свещи с обяснение как да направите сама ритуала.

Здравейте Камелия, от три месеца имам връзка с едно момче, което много обичам, но той не ми обръща достатъчно внимание. Аз мисля, че това е заради моя въшен вид. Аз самата не се харесвам. Какво да променя в себе си, за да може той да бъде по-често с мен? Дали ще ми помогне някой от вашите рунически амулети?
Р. Д., гр. Варна
Мила Р., ти си едно чудесно момиче. Не се съмнявай в своята привлекателност. Твоят приятел е привлечен от твоята душа, а не от външния ти вид. Ти носиш в себе си вътрешна красота, която кара другите хора да търсят компания ти. Руническият талисман, който ще ти помогне е Талисман за самоувереност. Той ще ти помогне не само да започнеш ти самата да се харесваш, но ще те направи и по-привлекателна за твоя приятел.

Здравейте Лунен маг Камелия, съмнявам се че имам направена магия. Не мога да се оженя. Всичките приятелки, с които съм ходил, в момента, в който заговорим за брак те прекъсват отношенията си с мен. Вече съм на 57 години, а съм все още сам. Моля ви да ми помогнете.
Хр. В., Видин
Здравейте Хр., разделил сте се с  жена, която е забременяла от вас, но вие сте отказал да се ожените за нея. Според вас не е била от добро семейство. Обадете ми се да ви кажа какво да направите.

Камелия, искам да ви попитам, каква съм била в предишен живот и дали мога чрез медитациите, които правя, да се видя?
Мила Н., Павликени
Мила, на този въпрос мога да ви отговоря само след лична среща с вас. Медитацията, която правите може да ви помогне да постигнете вътрешно спокойствие и хармония, да балансирате енергийте си. Но да успеете да видите сама ваш предишен живот ще ви бъде трудно, а е и опасно. Първото и най-важно нещо е да знаете какво точно искате да видите. Човек не се ражда само веднъж и затова няма само едно прераждане. Вие трябва да знаете какво точно искате да видите – дали отношение с някого, дали ваше вътрешно състояние, дали причината на някое забояване. Не бива да правите това сама, трябва да има човек, който да ви води и да ви направлява. Това самата вие не можете да го направите, защото много често се случава да забравите или да пропуснете някои важни подробности, които всъщност се оказват най-съществени. Оставете тази работа на специалистите, а вие практикувайте медитация, за да можете да се подготвите за едно връщане в миналото.

назад