Дева

През 2005 година много Деви ще почувстват усложнение в реализацията на своите планове и постигане на целите си. От началото на годината до края на октомври ще се наложи да припомните умението за концентриране на усилията и готовност бавно да се придвижвате към поставена цел. Сериозност, отговорност и практичност в реализация на задачите ще ви помогнат да успеете.

Здраве

През тази година здравето на Девите ще зависи до голяма степен от храненето. Особено важна е употребата на екологично чисти продукти, а с употребата на алкохол и лекарства трябва да бъдете много внимателни. Възможни са различни заболявания, свързани със стомашно-чревната система, особено ако сте предразположени към хронични заболявания. Неблагоприятни периоди за здравето са 1-16 февруари, 6 март 12 май, края на юли и август, ноември. През тези периоди Девите могат да бъдат твърде субективни и е желателно решението за важни въпроси да се взема през 12-28 май, 12-26 юли, 6-20 септември и 9-30 октомври.

Личен живот

В първата половина на годината на Петела на много от Девите ще е присъщо чувство на самота сред единомишлениците. Бъдете готови за това, че кръгът на приятелите ви постепенно ще намалее, но останалите редом до вас ще ви осигурят помощ и надеждна опора. Периодът от януари до октомври е време за осъзнаване на семейните ценности. Вие ще почувствате значимостта на близките хора, които винаги са готови да ви поддържат. Семейството ще е от основна важност за вас. Възможно е, благодарение на близки хора да разберете нещо ново за живота. Предоставяйте повече свобода на членовете на семейството, възможност да проявят творческата си индивидуалност. И вие ще почувствате, как вашия семеен живот ще стане много по-хармоничен.

Кариера

През 2005 година за Девите ще се появи възможност за активност в социалната сфера. Много от вас могат да разчитат на помощ, в това число и финансова. Някои от вас могат да пробват силите си в бизнеса или да бъдат привлечени да управляват финансите на други хора. В настъпващата година Девите могат да бъдат обезпокоени от неустойчивостта на своите делови отношения, възможни са прекъсвания на стари връзки. За по-голяма стабилност в бизнеса е желателно да изградите отношения вътре в колектива и с деловите си партньори на по-демократична основа. Вслушвайте се в мнението на околните, поощрявайте инициативите им.

Пътешествия

Най-добре е през тази година да се отправите на пътешествие заедно със семейството си. Може би трябва да изберете някоя европейска страна. Най-благоприятно време за отпуската е края на май и първата декада на юни, първата декада на юли и първата декада на октомври.

назад