вселена

Цифрите разказват за страстта

Искате ли да знаете дали сегашният ви партньор ще бъде завинаги с вас? Възползвайте се от съветите на Джули Съренсън, специалист по нумерология от САЩ.

Първо изчислете собствената си рождена дата и тази на любимия човек. Това е съвсем лесно. Първо съберете своята дата, месец и година на раждане. Например ако сте родени на 31 октомври 1963 година, ще получите: 31 + 10 + 1963 = 2004. След това продължавате да събирате 2 + 0 + 0 + 4 = 6. Трябва да получите едноцифрено число. Това число може да ви разкаже много за човека, който ви интересува. Вашето число ще разкаже пък на него.

1. Вие често се влюбвате от пръв поглед. Бъдете внимателни, защото вие сте много раним човек, макар че за другите изглеждате силен. За да отговаря на вашите интереси потенциалният избраник (избраница) трябва да притежава бърз ум, вродено остроумие и добър вкус. Когато трябва, вие сте независими, но бихте искали да имате до вас човек, в който да намерите опора.

Най-много ви подхождат хора с число 2, 8 или 9.

2. Когато става въпрос за любов, вие сте много срамежливи. Но щом почувствате, че другият е надеждно, чувствително и грижливо създание, направо разцъфтявате. За вас огромно значение имат знаците на внимание. Например малко букетче от полски цветя или други неочаквани подаръци. Честните отношения, добрите маниери и, разбира се, сексът, стоят в първите редове на списъка с приоритетите.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 1, 2 или 9.

3. Вие сте романтична натура и сте склонни да гледате на света през розови очила. Затова и често се доверявате на своя възлюбен или възлюбена. За да се увлечете, ви е необходимо очарование и жив ум. Вие обожавате вечеря на свещи, разходки по морския бряг и леки романтични докосвания. Радвате се на срещи с нови хора, наслаждавате се на ходенето по магазини и е чудесно, ако партньорът ви споделя вашите интереси.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 6 или 9.

4. Вие имате практичен ум и предпочитате хора, които си казват направо какво искат. За да отговаря на вашите изисквания, партньорът ви трябва да има същата ценностна система като вашата и той или тя трябва да бъдат личности, които да са ви интересни. Не всяка любовна връзка може да ви доведе до брак. Но вие предпочитате да знаете, че тази любов е задълго. Харесва ви старомодното ухажване.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 4 или 8.

5. В ранната ви младост могат да ви обвинят в лекомисленост, но с годините вие ставате все по-сериозни и солидни. У вас живее духът на търсача на приключения и ви е необходим човек, който не се страхува да преследва успеха. Идеалният партньор за вас е човек, който обича новото, открит е за големия свят.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 1 или 7.

6. Вашето сърце може да бъде завоювано с честност и искреност. Вие можете да бъдете привлечени от човек, който изглежда духовен, но ако той не споделя вашите възгледи за верността и семейните връзки, вашите отношения няма да се получат. Вие сте щедри в любовта и ви е необходим партньор, който също така да умее да обича и да бъде предан, като вас.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 5, 8 или 9.

7. Когато се влюбите, вие пазите тази тайна в себе си и не разказвате на другите за нея. Харесват ви дългите интимни разговори с партньора, който ви привлича духовно и физически, умее да разпалва вашето въображение. Но вие обичате независимостта и не искате да бъдете привързани към партньор, който би желал да ви подчини.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 1, 7 или 9.

8. Понякога ви минава мисълта, че спокойно можете да минете в живота и без любов. Но всичко се променя, щом срещнете нужния човек – прекрасен събеседник, който ви обсипва с искрени комплименти. Неговият външен вид за вас не е много важен. Привлича ви неговият ум, чувството за хумор и жизнената сила. Най-добрият партньор за вас е този или тази, които обича житейските предизвикателства. Но все пак вие предпочитате всеки да си има свое хоби.

Най-много ви подхождат хората с рождено число 1, 6 или 8.

9. Вие можете да се влюбвате в хора от най-различен тип, преди да се спрете на своя единствен или единствена. Харесва ви да бъдете влюбени, но не винаги споделяте със своя партньор или партньорка своите интимни мисли. Не сте особено праволинейни в своите чувства. Привличат ви творческите натури, способни на състрадание, но те ще трябва да приемат вашия начин на живот.

Най-много ви подхождат хора с рождено число 1, 3, 6, 7 или 9.

назад