Близнаци

Много от Близнаците през 2005 година ще могат да направят сериозни стъпки към осъществяване на свои стари планове и мечти. Постарайте се да използвате и помощта на вашите приятели и единомишленици заедно можете и планина да повдигнете!

Здраве

Първата декада на януари и периода от средата на февруари до началото на март е времето, през което много Близнаци е необходимо да обърнат внимание на здравето си. Постарайте се да се откажете от вредни навици, преминете на диета. И само ако не отлагате разрешаването на наболелите проблеми, цялата година на Петела ще е изпълнена със сила и енергия.

Личен живот

Периода от януари до третата декада на октомври обещава приятни промени в живота на Близнаците възможно е да ви очакват нови романтични отношения. Във всеки един случай, отношенията с любимия човек ще се развиват по най-благоприятния начин. Но уви, бъдете готови за това, че през октомври колелото на успеха може да се застане в по-неблагоприятна позиция. Много Близнаци ще бъдат обезпокоени от своето материално положение. Желателно е в периода от началото на годината да средата на юли да подхождате рационално към решението на финансовите въпроси. Всички покупки и харчове през това време трябва да бъдат сериозно обмисляни не бива да харчите пари според настроението си.

Кариера

Настъпващата година ще бъде благоприятна за Близнаците с творчески професии, те в пълна сила ще разкрият своите възможности, особено в периода от началото на годината до третата декада на октомври. Запомнете, че е най-добре да не се разпилявате, да не изразходвате потенциала си, а да се концентрирате върху един вид дейност. Гонитбата на много зайци изтощава, но уви, не носи желания резултат. През 2005 година при много Близнаци ще се появи възможност да укрепят своите позиции в деловите и партньорските отношения. Не пропускайте изгодни делови предложения, които могат да се появят в началото на годината, в края на април, в средата на май, през юли, в края на септември и през втората декада на октомври. От 20 март до средата на април и от 20 юли до 20 август бъдете внимателни при вземане на важни решения, тъй като в този период ще проявявате субективизъм. Вслушвайте се в съветите на своите близки, не бойте се още веднъж да обмислите важните въпроси. Това ще ви помогне да избегнете грешки, които в бъдеще могат да ви карат да съжалявате.

Пътешествия

Ако през годината на Петела планирате да се отправите на пътешествие, най-добре е да го направите през времето, когато звездите поддържат дългите пътувания. А според тях това са първата половина на февруари, края на май началото на юни, първата декада на юли, а също така и края на септември началото на октомври. Постарайте се вашата почивка да бъде на брега на водоем ако не е море, то поне на река или езеро. Това ще позволи на Близнаците да постигнат вътрешна хармония.

назад